Hvězdy si zamilovaly bombery v neobvyklých barvách či obsypané flitry: Nosí je Lopez, Gosling i Kovalová

Hvězdy si zamilovaly bombery v neobvyklých barvách či obsypané flitry: Nosí je Lopez, Gosling i Kovalová
Zdroj: Profimedia, EV Communications/koláž Lifee
Violoncellistka Terezie Kovalová v něžném odstínu růžové zabodovala.Zpěvačka Pink zjevně miluje nadměrné velikosti. Zpěvačka Jennifer Lopez zvolila na cestu do tanečního studia celošedivý outfit s oversize bundou typu bomber.Herec Ryan Gosling ve sladce růžovém modelu přesně po vzoru své role Kena ve filmu o panence Barbie.+ 14 fotek+ 15 fotek

Určitě doma alespoň jednu také máte. O čem je řeč? Přece o bundě typu bomber, kterou bez ohledu na věk, vkus i stylové zařazení milují módní domy i známé tváře v čele s Terezií Kovalovou (33) nebo Jennifer Lopez (53). Letos ji trendy navíc oblékly do barev a moc jí to sluší.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 20. 05. 2023 18:00

Jednoduchá bunda s mnoha možnostmi využití sice prochází trendy vlnami, ty ji ale nijak zvlášť neovlivňují ani nemění. A proto je tak oblíbená. Kouzlo a univerzálnost tohoto modelu si,  jak je vidět v naší fotogalerii, s oblibou užívají také známé tváře.

Terezie Kovalová v pudrové, Jennifer Lopez v šedivé

Do půvabně pudrově růžového bomberu se nedávno oblékla modelka a violoncellistka Terezie Kovalová, když v něm dorazila na přehlídku nové kolekce návrhářky Tatiany Kovaříkové. Výraznější variantu bomberu si zase oblíbila moderátorka Eva Decastelo (44). Ta při výběru sáhla po výrazně červeném odstínu.

Bomber v neobvyklé barvě, navíc v oblíbeném matchy-matchy modelu vybarveném do jednoho tónu, předvedla i herečka a zpěvačka Jennifer Lopez, když si vyšla v celošedivém ležérním outfitu na trénink do tanečního studia.

Do růžové bundičky se navlékl také herec Ryan Gosling (42). Aby ne, když je představitelem milovaného Kena, partnera oblíbené panenky Barbie, o které právě vzniká napjatě očekávaný snímek s australskou kráskou Margot Robbie (32) v hlavní roli.

Původně armádní kousek obsadil pánské i dámské šatníky

Bunda, světu známá už od první světové války, kdy byla doménou především pilotů, s postupem času přeskočila z armádního funusu do výbavy sportovců. Její ikonické zpracování s logy na zádech i hrudi dodnes nosí hráči baseballu či basketbalu a do šatníku vklouzla, aby se v něm usadila nadobro, krátce poté. Patří k těm unisexový kouskům, do kterých se vždy vyplatí investovat a rozhodně si nevystačíte s jednou variantou. 

Bomber se nosí v netradičních barvách i z neobvyklých materiálů

Nejen proto, že se letos nosí bombery ve svěžích i pastelových barvách, sortiment rozšiřují aktuálně i netradiční kožené a koženkové varianty nebo modely z jindy módou opomíjených materiálů, třeba absolutně nápadného hebkého plyše.

Jak je vidět na slavných tvářích, které neváhají v bomberu vyrazit ani do společnosti, nabízí bunda tohoto typu vskutku široké možnosti, jak s ní v tvorbě outfitů naložit. Poradí si s každou situací, důležité je udržet si celistvý vyvážený look a volit při oblékání správné doplňky. Ty dovedou posunout tuhle bundu unisexového charakteru s armádní a sportovní minulostí i do nejvyšší společnosti, a ozdobit tak koktejlový či formálnější dress code.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články