Škola líčení: Vizážistka Diana Vitikačová ukazuje, jak na dlouhotrvající letní líčení s voděodolnými produkty

Naneste lehký make-up pod kterým by vám neměla chybět SPF ochrana.  Vizážistka Diana Vitikačová k letnímu líčení zvolila veganský make-up Kind & Free od Rimmel London, jehož složení je bez minerálních olejů a jakýchkoliv složek živočišného původu. Je hydratační s antioxidanty a komplexem vitamínu E, provitamínu B5 a aloe vera. Lehká textura zanechává pleť rozjasněnou a hydratovanou po celý den. Obal je vyroben z recyklovaných materiálů. Cena 239 KčNedokonalosti zakryjte korektorem, který můžete použít i na rozjasnění. Pomocí bronzeru s třpytivými částečkami dodejte barvu tvářím a vystínujte obličej. Z řady Kind & Free od Rimmel London použila Diana i korektor. Složení je bez minerálních olejů a jakýchkoliv složek živočišného původu. Má střední krytí s možností vrstvení. Zakrývá nedokonalosti a tmavé kruhy pod očima. Obal je vyroben z recyklovaných materiálů. Cena 189 Kč+ 12 fotek+ 13 fotek

Pokud si i v létě potrpíte na dokonalý make-up, pak se vám jistě budou hodit rady vizážistky Diany Vitikačové. Ve 12. díle Školy líčení se dozvíte, jak na dlouhodržící letní make-up včetně tipu na novou voděodolnou řasenku a linky.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 07. 08. 2023 09:30

Dlouhotrvající make-up není výsadou letního období a každá žena ho ocení po celý rok. Co je ovšem velmi ceněné v horkém počasí, jsou voděodolné produkty. Nechte se zlákat novinkami ve světě kosmetiky a zkuste letní líčení s vizážistkou Dianou Vitikačovou.

Lehčí make-up i korektor

"V dnešním díle Školy líčení si vytvoříme look, který hravě vynesete v horkých letních dnech," vítá u nového dílu pořadu Lifee.cz vizážistka Diana Vitikačová a ihned přechází k prvnímu kroku, jímž je make-up z řady Kind & Free od značky Rimmel London. "Má velmi lehkou texturu, ale zároveň pleť krásně sjednotí. Na nedokonalosti skvěle poslouží lehký korektor ze stejné řady, kterého v letních měsících stačí opravdu malé množství."

Produkty z řady Kind & Free jsou veganské a neobsahují žádné složky živočišného původu, a to včetně jakýchkoli vedlejších produktů ze zvířat, jako je včelí vosk nebo med. Zároveň neobsahuje ani žádné nadbytečné ingredience, jako minerální oleje nebo vůně, složení je tak čistě přírodní.

Ze stejné řady používá vizážistka Diana i pudr, který se nabízí jak v barevném provedení, tak i jako transparentní. V létě stačí použít maličko, protože tváři sluší lehký přirozený lesk, zároveň můžete kompaktní pudr vložit do kabelky a kdykoliv během dne nechtěné lesklejší plochy znovu zmatnit. Pro dotvoření lehce opáleného vzhledu doporučuje vizážistka použít bronzer: "Dávám ho trošku i na nos, abych vytvořila dokonalý efekt opálení od sluníčka."

Voděodolná řasenka i barevné linky

"Oči  zvýrazňuji pomocí barevných voděodolných linek, které můžete vzít klidně i k vodě," uvádí část o očích Vitikačová. Linky Wonder'Proof jsou voděodolné, syté a najdete je dokonce v šesti barevných provedeních od zlaté, přes měděnou, modrou, zelenou, fialovou až antracitovou s třpytkami. Na všechny barvy se můžete podívat níže v galerii.

Voděodolnost se v létě rozhodně hodí i u řasenky, a to nejen na koupaliště. V horkém počasí se člověk více potí a některé klasické řasenky se mohou mazat či zanechávat nepříjemné otisky. Rimmel London v srpnu uvádí na trh voděodolnou verzi svého bestselleru, řasenku Wonder´Volume Thrill Seeker. Její efekt si můžete prohlédnout v líčícím videu.

Dlouhotrvající rtěnka a fixace na závěr

Závěrem líčení je rtěnka, která by měla ladit s líčením očí. Vzhledem k modré lince zvolila Diana dlouhotrvající rtěnku Lasting Mega Matte v odstínu Strapless. Tekutá rtěnka s matným efektem vydrží na rtech až 16 hodin. Vyzkoušet můžete i odvážnější barvičky, včetně červené.

Posledním krokem byl pro vizážistku fixační sprej Lasting Finish Fix & Go. "Aby vydržel finální look mnohem déle, doporučuji zafixovat sprejem," radí ve videu.

V galerii se můžete podívat na všechny produkty využité ve videu o letním líčení i přesný postup vizážistky Diany Vitikačové.

Související články

Další články