Tajemství stylu Victorie Beckham: Kalhoty prodlužující nohy, vycpávky na saku pro dokonalou siluetu a tři nezbytné doplňky

V době největší slávy Spice Girls měla Victoria svůj styl založený na jiných základech, než má nyní. V jejím šatníku nechyběly minišaty z různých materiálů, včetně latexu. Victoria měla v začátcích kariéry ráda i mini kraťásky a hluboké výstřihy. Její styl se ovšem v průběhu let vyvinul k dokonalosti. Vše se naplno změnilo v roce 2008, kdy založila vlastní módní značku. Od té doby ji často vídáme v modelech vlastní značky, i tak se ale drží velmi podobných kombinací. + 9 fotek+ 10 fotek

Pořad Tři minuty stylu se v novém díle věnuje jedné z nejstylovějších žen dnešní doby, Victorii Beckam (49). Co činí její styl tak jedinečným a co bychom měli zařadit do šatníku, abychom jej mohli napodobit? Na tyto otázky a mnohé další odpoví stylistka a vizážistka hvězd Nikola Marková. 

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 14. 12. 2023 06:00

Victoria Beckham je módní ikona, která má vytříbený a osobitý styl, který ale není až tak složité napodobit. Mezi základní pilíře jejího šatníku patří vysoké jehlové podpatky, drahé kabelky, velké černé sluneční brýle, výrazné barvy a takový ležérní až trochu pánský módní styl.

Pojďme si styl bývalé Posh Spice rozebrat dopodrobna.

Sexy éra ve Spice Girls

Oblékání Victorie Beckham ovšem mělo svůj vývoj a ač nebyly začátky úplně vyladěné, na tehdejší dobu byla považována za elegantní členku Spice Girls, z čehož i vznikla přezdívka Posh (nóbl či primadona ve volném překladu, pozn. red.). "Její outfity byly extravagantní, sexy a vyzývavé. Victoria oblékala latex, krátké sukně i kraťasy a nevyhýbala se ani hlubokým výstřihům. Od té doby se ale hodně posunula. V roce 2008 založila vlastní módní značku a svůj šatník nadobro změnila," uvádí ve videu stylistka Nikola Marková.

Sukně a kalhoty s vysokým pasem

"Dnes nejčastěji Beckham vidíme v sukních a kalhotách s vysokým pasem, které zvýrazňují její dokonalou útlou postavu a prodlužují nohy," uvádí stylistka. Vysoký pas je aktuálně velmi trendy, tak nebudete mít problém najít podobné modely za dostupnější ceny, než jak je samotná návrhářka nabízí ve svém butiku.

Monochromatický styl Victorie Beckham

"Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Monochrom drží v outfitech eleganci a ženskost, a to platí i u sportovnějších looků," podotýká Nikola ve videu a na některé z Victoriiných monochromatických outfitů se můžete podívat i do galerie.

Jednoduché vršky dodávají outfitu šmrnc

Ať už ladí outfit tón v tónu, nebo naopak nechává vyniknout nějakou výraznější barvu, dbá Victoria na kvalitní materiály. Od spodních dílů tak předeme k vrchním, kde má návrhářka také pár vyvolených, které pravidelně střídá. "Oblíbené jsou pro ni stojáčky a roláky, ale ráda oblékne i košile a saka, které jsou ležérní a nadčasové. U sak má navíc většinou zvýrazněná ramena a to její postavě pomůže vytvořit siluetu přesýpacích hodin," dává radu stylistka a moderátorka pořadu 3 minuty stylu.

Nepostradatelné doplňky Victorie Beckham

Neodmyslitelně k ní patří i velké sluneční brýle (Jak správně nakládat se slunečními brýlemi), pod kterými se schovává před záplavou blesků všudypřítomných fotografů. Pokud má na sobě sportovnější model, doplní outfit i kšiltovkou.

Na většině akcí, kdy je Victoria vyfocena, má na nohou vysoké jehlové podpatky. "Všimněte si jednoho detailu ohledně kabelky, kterou nosí téměř vždy jen tak v ruce, nebo ležérně v podpaží," uvádí Nikola Marková.

Jedna rada závěrem od stylistky: "Nebojte se zapojit do svých outfitů k dámským prvkům i ty pánské. K tomu je Victoria skvělou inspirací."

Obšlehněte pár tipů na skvělé outfity v naší galerii, kde najdete několik krásných kombinací Victorie Beckham.

Související články

Další články