×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

životospráva

obezita

Nejtěžší muž historie Jon Brower Minnoch: Na svém "vrcholu" vážil neuvěřitelných 635 kilo

Strava v těhotenství: Za dva rozhodně nejíte, dopřejte svému dítěti ten nejlepší start do života

Strava v těhotenství: Za dva rozhodně nejíte, dopřejte svému dítěti ten nejlepší start do života

Akné v dospělosti: Nejčastější chyby, kterými si ničíte krásný obličej

Akné v dospělosti: Nejčastější chyby, kterými si ničíte krásný obličej

Vyřazením přidaných cukrů se zúčastněným vrátila jiskra do očí. A přestali být tolik podráždění.

Podzimní očista: 5 malých kroků, které naše tělo ocení

Vláknina: Proč je vlastně důležitá v našem stravování, kolik ji přijmout a kde ji získat

Vláknina: Proč je vlastně důležitá v našem stravování, kolik ji přijmout a kde ji získat

Višňový džem s borůvkami a rybízem:

Suroviny:

600 g višní,
300 g borůvek,
150 g červeného rybízu,
1000 g cukru,
1 a půl balíčku ovocného pektinu Labeta.

Postup:

Nejprve ovoce omyjeme pod slabým proudem vody. Višně vypeckujeme, kuličky rybízu obereme ze stopek a vše smícháme s borůvkami. Směs ovoce rozmixujeme a propasírujeme přes síto, abychom se zbavili slupek a drobných peciček. Cukr promícháme s ovocným pektinem a vsypeme do propasírovaného ovoce. Důkladně promícháme, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme asi 3-5 minut. Hotový džem lijeme do čistých skleniček, zavíčkujeme, postavíme dnem vzhůru a necháme zchladnout. Džem skladujeme nejlépe na suchém, temném a chladném místě.

Zavařovací sezona v plném proudu: Džemy z višní a třešní pětkrát jinak

únava

Jarní únava: Zbavte se tohoto nepříjemného stavu ve třech krocích

Pokud chcete zhubnout a nemáte motivaci, poraďte se se specialistou.

Rady výživových poradců: Jak vytrvat v hubnutí a docílit co nejlepších výsledků

Zimní deprese: Jak se jí vyhnout? Nejdřív musíte mít rádi sami sebe

Zimní deprese: Jak se jí vyhnout? Nejdřív musíte mít rádi sami sebe

Mrkev je pro vaše zdraví velmi prospěšná

Chcete vypadat mladší a zdravější? Pak jezte tyto potraviny!

I po stovce můžete mít úsměv na tváři

Chcete znát recept na dlouhověkost? Inspirujte se životosprávou těch nejstarších seniorů na světě

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceBoty s kožešinou zima 2025Kožešinové kabáty zima 2025Vánoční recepty
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyLinecké cukrovíVosí hnízda
Články Lifee.cz
První veřejný vánoční strom se rozsvítil před 101 lety: Zasadil se o něj Rudolf Těsnohlídek po setkání s promrzlou holčičkouBílá košile vám nesmí chybět v šatníku: Podívejte se, jak ji nosí Marie Rottrová, Dana Batulková i Aneta VignerováNina Divíšková prožila s manželem Janem Kačerem téměř 60 let: Před smrtí se jí splnilo poslední přáníModrá je dokonalá zimní barva: Nechte ji zazářit jako hlavní hvězdu nebo oživte nudný outfit výraznými doplňkyOtec mi na mé osmnáctiny prozradil, že mě adoptovali, svěřuje se MichalVlasové proměny Ewy Farne: Nosila dredy i francouzské copy, dnes ji zdobí výstřední blond prameny
Doporučené články
Týdenní horoskop od 15. prosince: Ryby objevují nové horizonty, Štíři se potýkají s dluhy, Lvi se zaměří na sebeJste ve stresu? V khaki zelené se budete cítit odolnější do konce rokuPoznejte ženu, která si ze starožitností a úlovků z bleších trhů vytvořila domov s jedinečnou atmosférouProč se o Vánocích hádáme víc než jindy? Na vině jsou podle psychologa rozdíly generací, odlišné představy i únavaKdy plnit cukroví? Takto se stihne rozležet, změknout a hlavně se nezkazíMáma v kuchyni Barbora Charvátová: Proč si oblíbila horkovzdušnou fritézu a jak z ní vytěžit maximum

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra