Dvojče princezny Diany: Lady Eliza Spencer se inspirovala svou tetou a oblékla podobné puntíkaté šaty

Dvojče princezny Diany: Lady Eliza Spencer se inspirovala svou tetou a oblékla podobné puntíkaté šaty
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Lady Eliza Spencer a Lady Amelia Spencer na Chelsea Flower Show v Londýně. Lady Eliza Spencer oblékla šaty, které se nápadně podobaly šatům princezny Diany z roku 1983. Princezna Diana v růžových puntíkatých šatech, které byly nejspíš inspirací pro model, který oblékla její neteř Lady Eliza Spencer. Stejně jako Dianin model měly i šaty Elizy stojáček a nařasený pas. Zároveň obě obuly k midi délce šatů bílé lodičky.+ 7 fotek+ 8 fotek

Neteř princezny Diany, Lady Eliza Spencer je téměř věrnou kopií své tety. Rozhodně se inspiruje jejím stylem, což ukázala i před nedávnem, kdy na jarní akci v Chelsea dorazila v šatech, které nápadně připomínaly model, jež Diana vynesla v roce 1983.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 09. 06. 2023 08:00

Na Chelsea Flower Show dorazila Eliza Spencer se svou sestrou Amelií a obě vypadaly jako princezny. Amelia zvolila květované šaty značky Zimmermann a Chelsea oblékla růžové šaty s puntíky, které připomínaly model princezny Diany, ve kterém se objevila na návštěvě Austrálie v roce 1983.

Růžové puntíkaté šaty odkazující na princeznu Dianu

Růžové šaty jak Elizy, tak i Diany měly hodně společného. Počínaje zahalení stojáčkem, přes nařasený pas až ke tříčtvrteční délce. Obě dámy doladily šaty jako z cukrové vaty bílými lodičkami.

Krásný růžový model neteře princezny Diany má na svědomí návrhářka Alessandra Rich, která působí v Londýně, ale její původ je italský. Je známá pro své elegantní ženské modely, které mají vždy něco navíc. 

Neteře princezny Diany vyrostly v Jižní Africe

Dvojčata Lady Eliza i Lady Amelia Spencer jsou dcerami Dianina bratra Earla Charlese Spencera a bývalé modelky Victorie Aitken. Vyrůstaly v Jižní Africe, kde se před pár týdny Lady Amelia vdala za fitness trenéra a výživového poradce Grega Malletta.

Už před svatbou prozradila magazínu Tatler, že je nerozhodná v tom, zda se vdávat v rodinném sídle, tedy na zámku Althorp, kde do svatby s princem Charlesem žila i Diana, nebo v místě, kde vyrůstala. „Je to náš rodinný dům a je krásný. Byly bychom velmi šťastní, pokud bychom se tam brali, ale v Kapském Městě jsme vyrůstaly,“ prozradila tehdy Amelia, která nyní často pobývá se sestrou a dalšími sourozenci i v Londýně.

Zdroje:

Dailymail.com

Tatler.com

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články