Horoskop pro nešťastné: Proč stále nemůžete potkat toho pravého?

Horoskop pro nešťastné: Proč stále nemůžete potkat toho pravého?
Zdroj: Pixabay

Jste dlouho nezadané a stále nemůžete najít toho pravého? V tomto článku se dozvíte nejčastější chyby, které dělají jednotlivá znamení, když hledají lásku. Doufáme, že se z našich tipů poučíte a přejeme hodně štěstí při navazování známostí!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 14. 04. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranky jsou sebevědomé a nezapřou svůj ohnivý temperament, kterého se řada mužů bojí. Pokud si chtějí najít partnera, doporučujeme, aby trochu ubraly a zklidnily se. Ze svých zájmů ať na začátku jmenují jenom ty, které nemají příchuť adrenalinu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice jsou dominantnější partnerky, u kterých se muž bojí, že ho budou příliš omezovat. Stačí, když Býčice trochu povolí otěže a ukáže svou laskavější stránku. Býčice bývají dobré kuchařky, které se umějí o svého miláčka postarat, což bývá velké lákadlo.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně jsou veselé a nevázané, což může potencionálního partnera odradit, jelikož se bojí, jestli bude Blíženkyni stačit. Blíženkyni doporučujeme, aby se na prvních schůzkách věnovala pouze objektu svého zájmu a svou pozornost nijak nerozmělňovala.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice chtějí mít muže jenom pro sebe, čehož se opačné pohlaví děsí. Bojí se, že vztahem s Račicí skončí jejich zájmy i setkání s kamarády. Račice by se měly naučit velkorysosti a vzájemné důvěře.  Pokud vědí, že je jejich protějšek miluje, tak nemají důvod se čehokoli obávat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice jsou sebevědomé a rády jsou středem pozornosti, proto mají muži strach je oslovit, jelikož se bojí odmítnutí. Pokud chce Lvice někoho získat, měla by se na chvíli z dravé šelmy stát mazlivou kočkou, pak je jistota, že jí nikdo neodolá.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny chtějí mít všechno perfektní, proto má řada mužů obavy, jestli budou vyhovovat jejím přísným kritériím. V případě že Panna hledá lásku, měla by přidat trochu nadhledu a přehlédnout drobné nedostatky. Důležité je, jestli se s někým cítí dobře.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy umí být dost koketní, proto si muži nejsou jisti jejich věrností. Doporučujeme proto, aby si Váha všímala pouze jednoho objektu svého zájmu a volila oblečení, které není příliš nápadné. Průchod může naopak dát své romantičtější stránce, která zaručeně existuje.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky jsou velice tajemné a nevyzpytatelné, proto se muži bojí je vůbec oslovit. Neví, co mohou od Štírky čekat a obávají se jejího skrytého jedu. Štírkám doporučujeme, aby se více usmívaly a ukazovaly sami sebe jako přátelské a naprosto normální ženy.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou svobodomyslné ženy, které nesnesou omezení, proto se jejich potencionální partner obává, jestli na něj Střelkyně bude mít vůbec čas. Muž nechce být pouhý doplněk pro chvíle, kdy Střelkyně nemá nic lepšího na práci.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky jsou spíše materiálně založené a nepůsobí dvakrát romantickým dojmem, což může jejich nápadníka odradit. Zkuste proto udělat nějaké zamilované gesto a snažte se být celkově přístupnější. Také mluvte o svých zájmech a ne jenom o práci.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky jsou originální a mají tendence k extravaganci a různým výstřelkům, což dokáže odradit nejednoho nápadníka. Vodnářky by se proto měli na první schůzku obléknout velmi civilně a mluvit jen o standardních věcech a koníčcích.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velmi emotivní, čehož se řada mužů bojí, neboť nevědí, jestli emoce svojí Rybičky udrží na uzdě. Mají strach, že křehké a lehce tajemné Rybě nebudou rozumět. Rybám proto doporučujeme, aby se chovaly před objektem svého zájmu velmi racionálně.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články