Horoskop stárnutí: Jak se vyrovnáváte s přibývajícím věkem podle hvězd?

Horoskop stárnutí: Jak se vyrovnáváte s přibývajícím věkem podle hvězd?
Zdroj: Pixabay.com
Každý z nás si uvědomuje, že nemůže být věčně mladý. Podívejte se, jak ke stárnutí přistupují jednotlivá znamení zvěrokruhu.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Ne všechna znamení dokážou hodit svůj věk za hlavu tak jako Beran. Díky jeho aktivnímu životu a neuhasínající energii si zachovává mladistvý vzhled i ducha až do stáří. Nedivte se, když si bude chtít splnit svůj sen třeba v sedmdesáti.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Znamení Býka se stářím nebojuje. Každý den prožívá s nadhledem, těší se z dobrého jídla a věnuje se požitkům. Udržuje si duševní a fyzickou pohodu. Nikam nespěchá a pečuje o sebe, proto se dožívá vysokého věku.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci si nenechají vzít odhodlání pro vysněnou metu ani v důchodu. Pokud se pro něco rozhodnou, chtějí to dokázat a ani věk jim v tom nezabrání. Zběsilé tempo Blíženců se s přibývajícími roky snad ještě více stupňuje.+ 9 fotek+ 10 fotek

Každý z nás si uvědomuje, že nemůže být věčně mladý. S přibývajícím věkem se měníme, stáváme se moudřejšími, nacházíme nové ideály nebo si roky navíc prostě nepřipouštíme. Podívejte se, jak ke stárnutí přistupují jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 01. 2021 04:00

Ne všechna znamení zvěrokruhu dokážou hodit svůj věk za hlavu. Díky aktivnímu životu a neuhasínající energii si mnozí z nás zachovávají mladistvý vzhled i ducha až do stáří. Existují však některá znamení zvěrokruhu, která mají s přibývajícími vráskami problém.

Stárnutí podle horoskopu

Jedním ze znamení zvěrokruhu, které nemá vrásky z vrásek, jsou Blíženci. Ti si nenechají vzít odhodlání pro vysněnou metu ani v důchodu a jejich zběsilé tempo s přibývajícími roky snad ještě roste. Rovněž znamení zvěrokruhu Lev se přibývajících křížků neobává, jen ve stáří trochu více prahne po úctě. Zato Panny stárnutí neberou na lehkou váhu. Mohou být přehnaně kritické a nepříjemné.

Jak je na tom se stárnutím právě vaše znamení zvěrokruhu a jak se vyrovnává s přibývajícími lety? Podrobnosti najdete v galerii!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články