Horoskop: Kdo je vaším andělem strážným? Asmodel přináší trpělivost a Zuriel harmonii!

Horoskop: Kdo je vaším andělem strážným? Asmodel přináší trpělivost a Zuriel harmonii!
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Andělem strážným Beranů je Machidiel, který dodává životní optimismus. BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci se mají obracet na Asmodiela, který jim přináší trpělivost.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Strážným andělem Blíženců je Ambriel, který zlepšuje komunikaci.RAK (22. 6. - 22. 7.): Muriel pomáhá Rakům, aby vyzařovali lásku a radost.+ 8 fotek+ 9 fotek

Každé znamení zvěrokruhu má svého strážného anděla, který ho chrání ve složitých životních situacích. Váš anděl strážný je tu od toho, aby vám přiletěl na pomoc!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 10. 02. 2020 06:00

Beran (21.3. – 20.4)

Andělem strážným je pro Berany Machidiel. Tento anděl využívá síly Slunce, aby vám dodal sílu a víru v náročných situacích. Je spojován s příchodem jara a stromem života. Energii Machidiela pocítíte nejintenzivněji v březnu. Machidiel vám pomůže dosáhnout vytyčeného cíle, jen pokud vaše přání vychází z čistoty srdce. Pokud vás Machidiel povede, věřte, že spolehlivě odhadne, co je pro vás do budoucna nejlepší.

Býk (21.4. – 21.5)

Strážným andělem Býků je Asmodel, který je andělem měsíce dubna. Jde o anděla trpělivosti, který vás nabádá k tomu, abychom byli opatrní a zodpovědní.  Pomůže vám dobře rozpoznat své silné i slabé stránky. Díky podpoře Asmodela získáte člověka svého srdce. Poproste Asmodela o pomoc v milostných záležitostech a on udělá, co je v jeho silách.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

Strážným andělem Blíženců je Ambriel, který je zároveň andělem měsíce května. Jde o anděla komunikace, který je schopen ujasnit všechny záležitosti a dodat potřebnou naději na jejich vyřešení. Ambriel nabízí mocnou energii k posílení intuitivních schopností a odráží negativitu, kterou na vás mohou posílat lidé z okolí. Poslouchejte své vnitřní já, neboť vám dá odpovědi na všechny otázky.

Rak (22.6 – 22.7.)

Andělem Raků je Muriel, který vyzařuje lásku a radost ze života. Probouzí v lidech soucit a dělá je lepšími bytostmi.  Jeho energie odhání utrpení, negativní myšlenky a pomáhá k tomu, abyste se vyrovnali s bolestnou zkušeností. Cítíme se díky němu lehce a povzneseně nad starostmi všedního dne. Pokud venku náhodou ucítíte květinou vůni, věřte, že Muriel je na blízku.

Lev (22.8. – 23.8.)

Strážným andělem Lvů je Verchiel, který je zároveň patronem července.  Dodá vám sebedůvěru a naučí vás myslet také na svou zábavu a odpočinek. Pokud máte pocit, že je vaše sebedůvěra nějak pošlapána, obraťte se právě na Verchiela, který vás naučí, jak si vážit sebe sama. Tento anděl probouzí vaše vůdčí schopnosti, takže s jeho pomocí dokáže strhnout lidi na svou stranu.

Panna (23.8. – 22.9)

Zlaté léto, měsíc srpen a znamení Panny symbolizuje anděl Hamaliel. Požádejte ho o pomoc, pokud máte pocit, že nad věcmi a životem ztrácíte kontrolu. Tento anděl vás uklidní a uzemní. V jeho paprscích lásky se všechny problémy rozpustí a vy dokážete posílit svoje vztahy. Hamaliel vám poskytne potřebnou energii na cestě životem a dodá vám energii k překonání překážek.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Anděl Harmonie Zuriel je patronem září a znamení Vah. Pokud cítíte prázdnotu, obraťte se na něj, aby vám pomohl dodat životní smysl. Učí nás, abychom si pochopili, co je v životě důležité. Radí nám, jak se správně rozhodnout a dokáže eliminovat pochybnosti. Vede nás k nejvyššímu cíli a napomáhá rovnováze. Podporuje přímočarost a schopnost přizpůsobit se.

Štír (23. 10. – 22. 11.)

Vaším andělem je patron října Barbiel. Tento anděl pomáhá najít rovnováhu mezi temnotou a světlem. Díky němu naleznete upřímnost a objektivitu k druhým lidem. O pomoc ho můžete požádat v případě, že máte pocit, že se na vás děje nějaká křivda či nespravedlnost. Barbiel vlastní meč proti temnotě, takže spolehlivě zažene chmury i negativní vlivy okolo vás.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Adnachiel je andělem měsíce listopadu a patronem znamení Střelce. Adnachiel dokáže otevřít lidskou mysl a pomáhá svých chráněncům, aby pochopili, co je zapotřebí k tomu, aby se jejich přání stala realitou. Přináší průkopnické vize a odvahu k velkým činům. Otevírá příležitost v osobním životě i na poli kariéry. Pokud se jím necháte vést, budete přemýšlet o různých názorech a postojích.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Patronem Kozorohů je Hanael, který pomáhá pokračovat v životní cestě a neustrnout na mrtvém bodě. Jeho autorita vám pomůže dosáhnout vytyčených cílů. Ovlivňuje komunikaci a vnímání, kdy nás učí rozpoznat motivy druhých. Jeho parketou je překonání bolestných vzpomínek, ze kterých si máte udělat určitou zkušenost. Zavolejte ho v případě, že se váš život vymyká kontrole.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Vaším andělem je Uriel, jehož jméno v překladu znamená znamená, protože tento anděl osvětluje situace a poskytuje prorocké informace a varování. Dává lidem životní lekce. Zavolejte ho vždy, když cítíte strach a úzkost. Uriel vidí veškerý váš potenciál, který potřebuje rozvinout. Je andělem "mudrcem", na něhož se můžete obrátit, potřebujete-li  intelektuální informace či tvůrčí nápady.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Barakiel je strážným andělem Ryb a patronem měsíce února. Pomůže vám, abyste se znovu postavili na nohy a necítili se poražení ani rezignovaní. Představuje empatii a soucit stejně jako znamení Ryb. Pokud se v nějaké situaci necítíte dobře, požádejte Barakiela, aby vás z ní vyvedl. Nabízí ochranu všem potřebným a zaštiťuje snahy o lepší život i svět.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články