Nejznámější scény z Výměny manželek. Čechy fascinuje labilita, špína i agresivita

Výměna manželek je reality show, kterou TV Nova vysílá od roku 2005. Pořad vznikl na základě britského originálu Wife Swap, který rovněž přebraly další země a přetvořily jej do lokálních verzí.
Zdroj: TV Nova
I muži pláčou. Milan neunesl Výměnu a zhroutil se. V slzách pak musel zavolat své skutečné manželce. Domácnost mu přerostla přes hlavu.Iva věděla, že to její manžel nevydrží. Spolu s dětmi na ní byl zcela závislý.Panečku, ta sedla! Paní Michaela si v další řadě Výměny manželek srovnala manžela Tomáše......který byl léta nezaměstnaný, ale při Výměně si najednou jako zázrakem rychle našel práci.+ 4 fotky+ 5 fotek

Divácky oblíbená, nicméně kontroverzní reality show Výměna manželek pravidelně opanovává středeční televizní večery. Premiérový díl nové řady byl druhým nejsledovanějším pořadem dne, sledovalo ho přes 857 tisíc diváků ve věkové skupině nad patnáct let. Které díly této novácké reality show vzbudily největší rozruch?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 01. 2020 17:25

Vůbec první díl Výměny manželek jsme mohli v Česku vidět v roce 2005. Pořad vznikl na základě britského originálu Wife Swap, který rovněž přebraly další země a přetvořily jej do lokálních verzí.

Princip soutěže je jednoduchý: Dva páry si vymění své manželky (nebo přítelkyně) po dobu deseti dnů, poté se sejdou u jednoho stolu a navzájem si svůj pobyt zhodnotí. Mnohdy samozřejmě s velkou dávkou kritiky. Novou řadu Výměny manželek můžete sledovat každou středu na televizi Nova.

Výměna a pár facek

Jedna z prvních hojně komentovaných scén ve Výměně manželek se odehrála v roce 2012. Snad největší choleričkou v historii show se stala paní Michaela. Ta se na svého manžela Tomáše vrhla při závěrečném sezení hlava nehlava. Její choť si totiž našel práci až při natáčení na popud náhradní manželky. Předtím byl nezaměstnaný celých šest let. “Takže před kamerami si tu práci najdeš a se mnou ne?” křičela na něj Michaela. “Srovnej se, nebo tady s tebou fláknu a odejdu,” varovala ho rozzuřená partnerka.

Celá situace vyústila až v nutnost přivolání ochranky. Jinak by si asi Tomáš odnesl nejednu bouli a modřinu. Michaela mu poté dala ještě jednu šanci. Scéna zaznamenala i budoucí trend soutěže - čím více emotivně vyhrocených scén, tím lépe...

Když manžel neunese loučení

Myslíte si, že muži nepláčou? Nebo, jak říká Ester Kočičková, "jenom dole"? Omyl. Těžce pracující Milan, jeden z účastníků Výměny, nesl odloučení od rodiny tak těžce, že se nad ním štáb Novy smiloval a povolil mu jeden dojemný telefonát.

Otázkou ovšem je, zda to spíše nebylo kvůli tomu, že si v reálu vyzkoušel starost o domácnost. Kvůli třem zaměstnáním viděl za poslední tři měsíce před natáčením své děti pouhý den. “Jsem zvědavá, jak si manžel s dětmi poradí,” uvedla hned na začátku jeho manželka Iva, která byla v té době na mateřské dovolené již dvanáctý rok. “Vždyť si pomalu nejsou schopni ani sami dojít na záchod.”

Označkovaná mikrovlnka

Jitka se musela během svého pobytu ve druhé rodině vypořádat s nezvladatelnými psy náhradního manžela. Ten byl jednoduše natolik líný, aby je naučil slušnému chování. Z pánví se ztrácelo maso a z talířů zase sladké dobroty k odpolední kávě. Nejvíce ale Jitku rozpálila loužička před mikrovlnkou. Zřejmě si tak jeden z chlupáčů vyhradil právo na to, aby vše, co se v ní ohřeje, připadlo jemu.

Jitka si už nevěděla zoufalstvím rady a přemýšlela, že bude muset psy někam zavírat. “Nechodím pro ránu daleko,” dodala. “Jejich majitel by za to opravdu zasloužil.”

Hříšné zaměstnání

Lidé ve Výměně manželek měli různorodá zaměstnání, ale živnost paní Věry si určitě každý zapamatoval. Po odvysílání prvních epizod totiž vyšlo najevo, že poskytovala sexuální služby za úplatu. O této "živnosti" věděly pouze její děti, partner nic netušil.

Potřeba živit se právě takto vznikla údajně z nedostatku financí. Paní Věru navíc popudil následný zájem bulvárních médií. “Nechápu to, je to práce jako každá jiná. Muž nepracoval, tak jsme se nějak museli uživit.” Navíc ještě dodala, že její děti to chápou, což jí jistě dodává mnoho sil k dalším pracovním úspěchům.

NA KONTROVERZNÍ SCÉNY Z VÝMĚNY MANŽELEK SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články