3 znamení zvěrokruhu, která jsou fantastickými a nápaditými tatínky

3 znamení zvěrokruhu, která jsou fantastickými a nápaditými tatínky
Zdroj: Pixabay

Zajímá vás, v jakých znameních zvěrokruhu se rodí báječní tátové? Ve všech! Přesto existují tři znamení, která k tomu mají více našlápnuto než ta ostatní!

Jana Matušková
Jana Matušková 28. 06. 2019 06:00

Každý otec je pro svoje děti nenahraditelný. Je jejich prvním vzorem muže a jeho výchova a názory provází rodinu celý život. Ženy si podvědomě podle svých otců vybírají životního partnera, buď si hledají jeho klon, nebo se podobnému stvoření na míle vyhýbají.

Rodinné, partnerské, přátelské vztahy jsou tak muži-otci ovlivňovány více, než by se zdálo. Existují tři znamení zvěrokruhu, ve kterých se rodí vážně báječní tátové.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milí muži ve znamení zvěrokruhu Panna, jste vzorní a pečliví otcové, děti vychováváte důsledně, svědomitě a vždy se je snažíte co nejlépe zaopatřit. Vymýšlíte pro ně nejrůznější programy a aktivity, aby mohly využít všechen svůj volný čas k sebezdokonalování, někdy však na úkor osobní svobody.

Přenášíte na ně i svůj vztah k penězům, učíte je šetrnosti a spořivosti. V důležitých životních situacích chcete, aby byly upřímné, spravedlivé a poctivé. Z vašeho moralizování občas nebudou nadšené, ale to důležité si určitě zapamatují po celý život.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Muži ve znamení zvěrokruhu Střelec, pro děti jste víc kamarádem než otcem. Čím budou starší, tím víc si s nimi budete rozumět. Vaše otevřená, podnikavá povaha jim dává obrovskou volnost a pocit, že mohou dosáhnout čehokoliv.

Ve chvílích, kdy s nimi nesouhlasíte, máte potřebu je okamžitě, bezmyšlenkovitě, někdy i nespravedlivě trestat, což někdy pociťují jako příkoří. Protože to ale vyvažujete optimismem a zdravým nadhledem, bouřky přechází rychle, nezanechávají hluboké rány a vaše děti se s radostí vrhají do dalších dobrodružství.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pánové ve Vodnáři, pro svoje děti jste inspirativním, otevřeným a chápajícím rodičem, který je pro každou "špatnost". Vaše fantazie, idealismus a originalita je beze strachu pohání za nejrůznějšími zážitky a cíli. Občas by ale také potřebovaly cítit, že jsou vychovávány a svět má nějaké hranice, jinak by se mohly v některých situacích cítit ztraceně.

Vaše nekonvenčnost a originalita je do života dobře vybavuje – tvůrčím talentem, odvahou, velkou vírou v sebe sama a schopností brát lidi takové, jací jsou, bez předsudků.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články