Temná tajemství Gérarda Depardieua: Matka ho chtěla zabít, v mládí se prodával mužům

Temná tajemství Gérarda Depardieua: Matka ho chtěla zabít, v mládí se prodával mužům
Zdroj: se souhlasem Prima MAX
Asterix a Obelix: Kamarádi Asterix (Christian Clavier) a Obelix (Gérard Depardieu) musí ubránit svůj domov před římskými kolonizátory. V sázce je hodně, neboť jde o poslední galskou vesničku vzdorující nátlaku uzurpátorů...Gérard Depardieu doplatil na své slabosti. Kvůli opilosti se mu přihodila nepříjemná nehoda. Boural na motorce a natáčení zdržel o šest týdnů.Asterix a Obelix byl v době uvedení (rok 1999) nejdražší snímek francouzské kinematografie. Vyšel na 42 milionů dolarů.Jde o první hrané zpracování slavných komiksových příběhů Asterixe a Obelixe.+ 2 fotky+ 3 fotky

Gérard Depardieu patří mezi nejznámější francouzské herce. Hrál v mnoha dramatech, ale také v komediích jako je hraná verze slavného komiksu Asterix a Obelix, kterou dnes vysílá Prima MAX. Jeho život však komický není, ba naopak. Problémy začaly ještě před Gérardovým narozením.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 06. 03. 2022 10:00

Asterix a Obelix: Římský guvernér Detritus chce zničit poslední galskou vesnici a zmocnit se kouzelného nápoje, jenž dává neuvěřitelnou sílu každému, kdo jej vypije. To ale ještě netuší, že se bude muset nejdříve postavit udatnému a chytrému Asterixovi (Christian Clavier) a jeho mocnému kamarádovi Obelixovi (Gérard Depardieu). Na komiksový film Asterix a Obelix z roku 1999 se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima MAX.

Nechtěné dítě Gérard Depardieu

Pokud by se o někom dalo říct, že to měl těžké ještě před narozením, byl by to právě Gérard Depardieu. Když jeho matka Lilette zjistila, že čeká už třetí dítě, nechtěla ho vůbec donosit. Chtěla opustit domov, přestat být ženou v domácnosti a začít nový život, do něhož se budoucí slavný herec nehodil. Proto se bodala do břicha pletacími jehlicemi. Chtěla ještě nenarozeného potomka zabít. „Přežil jsem všechno to násilí, jež proti mně nebohá matka použila, všechny ty pletací jehlice a další věci. Nechtěla třetí dítě, kterým jsem byl. Každopádně jsem přežil,” citoval herce deník Blesk.

Lechtivá minulost Gérarda Depardieu

Francouzský herec se nikdy s ničím příliš nepáral, a zatímco jiné celebrity by o takových věcech raději pomlčely, on je rovnou uvedl ve své autobiografii s názvem Prostě je to tak. Tam jsme se mohli mimo jiné dočíst, že jako puberťák se začal živit prodáváním vlastního těla. Prý vždy věděl, že je schopen homosexuály uspokojit.

Jakmile potřeboval peníze, oslovil osamocené řidiče kamionů. Když někdy došel k závěru, že mu za jeho výkon málo zaplatili, neváhal použít pěsti, aby z nich “vymlátil” tučnou prémii. Od takového způsobu života ho, paradoxně, zachránil gay, tentokrát však majetný. Hledal nové talenty do divadla, a tak mu zaplatil studium herectví.

Vykradač hrobů Gérard Depardieu

Přestože měl před sebou hvězdnou hereckou kariéru, ve dvaceti se Gérard Depardieu raději věnoval páchání kriminální činnosti nežli umění. Nikdy neměl dost financí, takže neváhal přepadávat další lidi, zbít je, a utéct se všemi penězi, které zrovna u sebe měli. A nezastavil se před zdmi hřbitova. Ještě s jedním mužem vykopával hroby, ve snaze najít šperky a jiné drahocenné věci.

A aby toho nebylo málo, o něco později se k tomu všemu přidala ještě závislost na alkoholu, kvůli které musel podstoupit transplantaci jater. Prý denně, jen tak z nudy, vypil až čtrnáct lahví vína...

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Gérard Depardieu 

Pagesix.com: Before acting, Gérard Depardieu was an escort and grave robber

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články