Mýtický Herkules Kevin Sorbo: s kariérou mu měl pomoci Versace. Chtěl za to ale něco navíc

Herkules
Zdroj: Nova
V seriálu se objevil i herec Bruce Cambell známý z legendární hororové série Mrtvé zlo.Kromě USA se točilo i na Novém Zélandu.Natočilo se celkem 116 epizod, pak byl seriál, kvůli Sorbově zdraví, ukončen.S klesající sledovaností by ale ke zrušení zřejmě došlo i tak.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herkules a Xena – dva devadesátkové filmy, na které si všichni pamatujeme. Tentokrát se zaměříme na herce Kevina Sorba. Ten se chtěl nejprve věnovat modelingu, s čímž mu chtěl pomoci známý módní návrhář Versace, jenž za to ale očekával protislužbu. Ale ani poté, co se z Kevina stal Herkules, nešlo vše podle plánu. Kvůli velkému fyzickému vypětí jej postihly tři mrtvice.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 23. 07. 2020 09:00

Kevin David Sorbo se narodil v malém městě Mound v Minnesotě. Na střední škole vynikal hlavně ve sportu. Bavil jej fotbal, basketbal a basebal. Během studia na univerzitě se k tomu ještě přidal hokej. Na vysoké škole se rovněž začal zajímat o divadlo. Po skončení studia se začal herectví věnovat naplno a tři roky strávil cestováním po Evropě a Austrálii.

Sexuální obtěžování

Již několik let se Amerikou šíří vlna přiznávání, někteří tomu říkají spíše obviňování, obětí, které, zejména v Hollywoodu, byly sexuálně zneužívány kvůli nějaké roli či projektu. Řečeno jinými slovy, pokud chtěl někdo získat velmi dobrý “kšeft”, musel za to zaplatit. A nejinak tomu bylo i u Kevina Sorba.

Ten se před časem přiznal k tomu, že na začátku své kariéry pokukoval po modelingu. K tomu mu měl dopomoci uznávaný italský módní návrhář Gianni Versace. Zval ho na večírky a sliboval zářnou budoucnost. Jenže...

Během jedné večeře jej začal Gianni osahávat a lichotit mu. Kevin je však stoprocentní heterosexuál, takže jeho návrhy odmítl. Versace se pak sice stáhl, ale nezapomněl dodat, že dokud je mladý, měl by to vyzkoušet se vším možným, prý i se psem či kočkou. Sorbo se tak nestal modelem z pochopitelných důvodů.

Těžká dřina

Sorbo byl poctivý a všechny bojové scény chtěl v Herkulovi zahrát sám. Proč by ne, bylo mu osmatřicet, takže byl na vrcholu sil. Jenomže pak se dostavilo brnění a pocit chladu v levé ruce. Nechal se ihned prohlédnout, ale lékaři usoudili, že jde jen o dozvuky z nedávného zranění ruky. Brnění však vystřídala palčivá bolest, dostavilo se také rozmazané vidění a hučení v uších.

Při následném vyšetření v nemocnici se dozvěděl, že prodělal tři samostatné mrtvice. Jeho tělo nezvládlo neustálé fyzické vypětí. A tehdy nastal konec slavného Herkula. Scénáristům se již nevyplatilo změnit děj, neboť Sorbova rekonvalescence trvala příliš dlouho.

Zpět do života

“Bylo to hrozné. Byl jsem zcela zdravý a vitální muž a najednou jsem si nemohl dojít ani na záchod. Trvalo to celé dva roky. Připadalo mi to jako očistec. Také si uvědomuji, že jsem se kvůli depresi nechoval zrovna nejlépe ke své rodině,” dodal herec.

Kromě výše zmíněného přiznání, že byl obtěžován, se ještě Sorbo nechal nedávno slyšet, že jeho kariéru v Hollywoodu taky zhatil fakt, že je věřící. Prý se tam lidem, jenž věří v Boha, hází klacky pod nohy. Nepolepšil si ani tím, že se veřejně ohradil proti potratům. Tak snad se mu již daří lépe.

Zdroj textu: čsfd, wikipedia, idnes.cz

Zdroj fotek: Nova

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články