Nový týden v Ulici: Emotivní loučení Blanky s Evženem, Mirek zabojuje o Magdu, Karle hrozí prozrazení

Seriál Ulice: Evžen pořád miluje Blanku, Mirek zabojuje o Magdu
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Mirek se domluví s Magdou na schůzce. Ona si myslí, že si jen jde pro své věci, jenže on ji má pořád rád.Magdu jejich setkání docela rozhodí. A jak to vezme Prokop?Lumír plánuje večeři s Kateřinou a hledá někoho, kdo vezme Lexíka do kina, aby měl volný prostor.Evžen váhá, jestli je odlet do Austrálie dobrý nápad. Zjišťuje, že má Blanku stále rád.+ 7 fotek+ 8 fotek

Přijde seriál Ulice o Evžena? Má odletět do Austrálie, ale uvědomuje si, že pořád miluje Blanku. Podobné pocity má i Mirek, který se rozhodne zabojovat o Magdu. A Karla s Jakubem? Na ty to možná teď už opravdu praskne...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 06. 06. 2022 15:15

Člověk zaslepený pomstou je schopen všeho. Radek Mastný před několika týdny udal Jirku Hermana, který přišel na jeho podvod. A co jsi na něj vymyslel? Prý šlo o vydírání. Jirka si to ale nenechá líbit a teď zamíří za Mastným. Jak dopadne jejich hádka? A co to udělá s rodinou? Na to se můžete podívat již dnes v seriálu Ulice, který vysílá Nova každý pracovní den od 18:25.

Úterý v Ulici

Evžen se před časem rozhodl, že chce začít nový život v Austrálii. Mezitím se ale změnila spousta věcí a třeba vztah mezi ním a Blankou se vyvinul tak, že se mu teď nechce odletět. Ona by také nerada ztratila muže svého života. Jenže pro Evžena šlo o důležité životní rozhodnutí, které zvažoval dlouho. Je ještě možné to nějak změnit?

Středa v Ulici

Magda a Mirek dlouho působili jako dokonalý pár. On pak zjistil, že její srdce patří i někomu jinému. A bylo nejen po svatbě, ale také po vztahu. Teď se Mirek znovu vrací do Magdě do života. Zjistil totiž, že přes to všechno ji miluje a nechce o ni přijít. Jakým způsobem zkusí Mirek získal svou lásku zpátky? A co na to Prokop?

Čtvrtek v Ulici

Karla je pořád až po uši v románku s Jakubem. A i když se už několikrát pokusila to ukončit, přeci jenom má doma rodinu, nepovedlo se jí to. Srdce je prostě mocnější než hlava. Ale vést v podstatě dva životy nelze věčně a prozrazení je už za rohem. Kdo odhalí vztah Karly a Jakuba? A jaké to bude mít důsledky?

Pátek v Ulici

Manželky na to zkrátka mají nos, rychle zjistí, jestli ten jejich nekouká po jiné. Eva má bohaté zkušenosti s Milošem, který se rád nechá pobláznit nějakou múzou. A teď Eva tuší, že se na scéně objevila další. Jde o blondýnku Ditu. Ta přidělá vrásky nejen Evě, ale také Ivě. Jak ohrožuje jejich vztahy? A co s tím Eva a Iva udělají?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články