Tento týden v Ulici: Vztah Magdy a Prokopa čeká nový začátek, Vilma Nyklová opět zkříží plány Kateřině

Tento týden v Ulici: Magda a Prokop se vrací na začátek vztahu, Vilma Nyklová zase něco vyvede
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Prokop se vrací domů...Po velké hádce s Magdou totiž odešel na několik dnů bydlet k tátovi.Jak to bude se vztahem Prokopa a Magdy dál? Pomůže jim restart?Hynek se chtěl blýsknout před Šimonem. + 8 fotek+ 9 fotek

Seriál Ulice začíná před letní pauzou nabírat na obrátkách. Vztah Prokopa a Magdy čeká velký restart, držme jim tedy palce. Neméně napínavé to bude s Kristýnou, kterou se Luděk již nějakou dobu snaží zachránit před koučkou Julií. Trochu humoru do Ulice vnese svéhlavá Vilma Niklová. Překazí totiž bojovku, kterou Kateřina vymyslela pro Lexíka. Jakou to asi bude mít dohru?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 05. 06. 2023 07:30

Luděk se bojí o svou dceru Kristýnu hned z několika důvodů. Jednak mu je jasné, že čím dál častější a silnější záchvaty úzkosti se na ní neblaze podepisují. A to může vést k velkým zdravotním komplikacím. Zároveň je ochoten udělat cokoliv, jen aby dostal Kristýnu ze spárů koučky Julie, která je pro něj ukázkovým příkladem ezošmejda. Blance proto navrhne, aby Kristýnu nechali hospitalizovat… Na to, jak dopadne dění kolem Kristýny, se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Úterý v Ulici

Rodič, který bojuje o přízeň svého pubertálního dítěte, dokáže využít nejrůznějších prostředků. A proto Hynek poruší všechna pravidla, na nichž trvá ohledně Šimonovy výchovy. Překvapí ho společným výletem do přírody, během kterého se chce blýsknout nejen zkušenostmi z freerunningu. Jenže se souhrou náhod zraní a výlet se pro něj promění v noční můru… Co se mu stane? A kdo Hynka nakonec zachrání?

Středa v Ulici

Magda a Prokop se sice milují, ale v některých chvílích reagují tak, že toho druhého nechtěně raní. O co více to mezi nimi křísne, o to intenzivnější a hezčí pak bývá usmiřování. Prokopovi na Magdě hodně záleží, je to první holka, s níž má vážný vztah. Aby o ni nepřišel, odhodlá se k dost riskantnímu kroku. Jak dopadne velký restart jejich vztahu?

Čtvrtek v Ulici

Kateřina vymyslí pro Lexíka zajímavou bojovku. Kluk se moc neunaví, zato si procvičí věci do školy. Ovšem nebyla by to Lexíkova babička Vilma Nyklová, aby zase něco nevyvedla a Kateřině nezkřížila její plány. Ani tentokrát se to samozřejmě neobjede bez humorné i dojemné dohry... Co vyvede svéhlavá Vilma Nyklová? A jakou bojovku připraví na oplátku Lumír pro Kateřinu?

Pátek v Ulici

Vítek si dělá starost o Ivu, na kterou už toho začíná být moc. Když se ale Iva dozví, jak mizerně je na tom Žofiina máma Bohunka, udělá vše pro to, aby jí pomohla a přesvědčila ji, že na své trable není sama. Co se děje s Žofiinou mámou? A co je dobrým znamením pro Vítka?

Zdroj informací:

TV Nova: seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články