15 VIP oslavenců: V červnu mají narozeniny Johnny Depp, Jitka Zelenková i Helena Vondráčková

15 VIP oslavenců: V červnu mají narozeniny Johnny Depp, Jitka Zelenková i Helena Vondráčková
Zdroj: Herminapress/Showpix
Moderátorka Tereza Kostková oslaví 14. 6. své 46. narozeniny.Herec Johnny Depp může po vyhraných soudních peripetiích s exmanželkou Amber Heard pořádně oslavit své 59. narozeniny. Slavit je bude 9. června.Zpěvačka Jitka Zelenková oslaví své  72. narozeniny 5. června. Zpěvačka Helena Vondráčková bude 24. června slavit jubilejní 75. narozeniny. Půlkulatiny si žádají velkou oslavu!+ 11 fotek+ 12 fotek

I v červnu oslaví narozeniny mnoho slavných osobností a my jsme se podívali na charakteristiku jejich osobností podle znamení a zavzpomínali na oslavy z let minulých. Proč Jitka Zelenková slavila sedmdesátiny až dva roky poté? A čeká Johnnyho Deppa letos oslava, na které nebude chybět mega pinta vína?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 06. 2022 08:00

Web Lifee.cz pro vás našel celebrity, které v červnu oslaví své narozeniny. Jací vlastně lidé narození v červnu jsou?

Podle webu Extra.cz jsou ženy narozené ve znamení blížence nebo raka pořádné divošky a mužům mohou ve vztahu připravit skutečnou Itálii. Muž, který jim chce stačit, by měl být vyrovnaný, odolný, charismatický a duševně silný jedinec. Podle velkého horoskopu lásky na Lifee.cz zase tento měsíc čeká ženy i muže narozené ve znamení blížence nebo raka měsíc velké sebelásky, kterou budou hledat nejen v sobě, ale také na pracovišti. A možná ji naleznou úplně jinde, než by čekali.

Podle serveru Moc vědomí jsou lidé narození v červnu velmi vnímaví, ohleduplní a jemní, ovšem také poměrně stydliví. Řekli byste to například do bouřliváka Josefa Vojtka, nebo superstar Heleny Vondráčkové? Červnoví oslavenci ovšem také vynikají tvůrčím duchem a přemýšlí daleko do budoucnosti.

5. 6. Jitka Zelenková

Zpěvačka Jitka Zelenková bude letos slavit své 72. narozeniny. Své sedmdesátiny přitom oslavila teprve letos v květnu, protože sérii koncertů kvůli pademickým opatřením odkládala téměř dva roky.

Aby oslava krásných sedmdesátin v roce 2020 nevyzněla na prázdno, připravili jí kolegové před dvěma lety originální a dojemné video, na kterém čtyřicet známých tváří nazpívalo její hit Bez lásky láska není. Narozeninový dárek tenkrát vymyslel a realizoval její přítel Jaroslav Sapík ve spolupráci s fotografkou a velkou přítelkyní Jitky Zelenkové, Lenkou Hatašovou.

„Já jsem absolutně nic netušila! Vlastně to byl den plný překvapení. Nejdřív tajná akce, kdy mi skvělý cukrář Břéťa Brablec přivezl přímo do přímého přenosu v rozhlasu až z Prostějova nádherný obrovský dort. První šok. Pak skoro všichni moji nejbližší na tajné oslavě a pak tohle úžasné, skvostné video! Neměla jsem slov,“ vzpomínala Zelenková na vydařenou oslavu jubilea pro server iDNES. Copak jí asi přátelé připraví letos?

9. 6. Johnny Depp

Poněkud adrenalinové 59. narozeniny bude za pár dní slavit herec Johnny Depp. Herec se včera dozvěděl výsledek mediálně sledovaného soudu se jeho exmanželkou Amber Heard. Narozeniny bude nakonec moct slavit velkolepě a svobodně, jelikož soudní při vyhrál a jeho bývalá mu má vyplatit 15 milionů korun za pomluvu a poničení kariéry.

24. 6. Helena Vondráčková

Jubileum letos oslaví populární zpěvačka Helena Vondráčková. Ta se dočká krásných půlkulatin, 75. narozenin. Oslavy se svými fanoušky už Helena započala počátkem dubna, kdy odstartovala velké česko-slovenské turné.

Jako dárek si připravila také rozšířené vydání své knihy Každá trampota má svou mez. V ní se prý fanoušci budou moci dočíst novinky ohledně Helenina sporu s Martou Kubišovou a Golden Kids, chybět nesmějí ani dosud nezveřejněné fotografie.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články