Praktické bydlení moderátorky Anety Christovové: Kvůli velkým ňadrům musela přestavět vanu na sprchový kout

Praktické bydlení moderátorky Anety Christovové: Kvůli velkým ňadrům musela přestavět vanu na sprchový kout
Zdroj: Profimedia
Moderátorka Aneta Christovová říká, že postel musí mít bytelnou. Tuto jí vytvářela česká firma zabývající se prací s železem.Nad postelí visí zajímavý lustr připomínající žárovku.V ložnici nesmí chybět televize.Předsíň pojme všechny kabelky, boty a kabáty.+ 8 fotek+ 9 fotek

Moderátorka Aneta Christovová (41) se s magazínem Lifee.cz podělila o detaily svého bydlení na Praze 10. V ložnici nechybí drahá železná postel, po bytě pobíhá pět pejsků, v kuchyni se vzpomíná na cestování a koupelna se dočkala velké rekonstrukce. Anetě totiž z praktických důvodů vadila vana, kterou musela přestavět na sprchový kout.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 05. 2023 12:00

Sympatická moderátorka, která má svou talk show NeŽerTo, napsala společně s Lindou Finkovou a Vladimírou Pirichovou knihu Stará, tlustá, blbá a stejně se jmenuje i jejich společná show, se kterou pravidelně vystupují. Už 23. května se navíc mohou diváci v Divadle Dobeška těšit na novinku, show s tajemným Ottou Skvělej, tlustá, blbá.

Aneta teď magazínu Lifee.cz ukázala svůj byt na Praze 10, který má zařízený veskrze prakticky. Razí totiž heslo, že má sloužit člověku, nikoliv člověk jemu. „Neměla jsem žádnou představu o stylu, toho se děsím. Nejsem typ, který by zařizoval interiéry, protože to v prostoru nevidím. Musím mít hlavně čisto, takže každý týden dělám generální úklid," vypráví Aneta, která byt 3+kk obývá se svým partnerem a pěticí malých pejsků.

Nikdy jsi neuvažovala o domečku? Proč právě byt v Praze?

Já se v Praze narodila a zůstala žít ve stejné čtvrti, na Praze 10. Bydlím dokonce ve stejném domě, ve kterém jsem bydlela s rodiči, jen v jiném bytě. Můj děda byl námořník, pomáhal tyhle cihlové domy stavět, takže potom dostal byt. V něm bydlela i máma se mnou, když jsem se narodila, než dostali s tátou vlastní byt. Ten nakonec dostali někde jinde - a vyměnili ho se sousedy. Takže v přízemí bydleli babička s dědou a já s rodiči v prvním patře. Nakonec zde dostala byt ještě moje teta. Bydlíme prostě všichni příbuzní v jednom domě.

To musí být skvělé!

No, záleží. Mít mámu neustále za zády - každý den - také není výhra. Je už v důchodu, ale je velmi akční. Ví o všem, co dělám nebo nedělám. Máme zde velký vnitroblok, kde jsme si udělali posezení a po práci se všichni scházíme, to je náš rituál. Děláme zde grilovačky, udržují se zahrádky a všichni se mezi sebou znají. Jsme taková mikro vesnice na Praze 10.

V bytě s tebou žije kromě přítele také hodně pejsků.

Už jich mám pět. Tři čivavy, těm bude už 13 let. Mám doma takový hospic, berou prášky na srdíčko. Dále je to biewer teriérka, která byla nevhodným dárkem pro rodiče, nechtěli ji. A pátou jsme adoptovali z útulku, to je pomeranian.

Koukám, že pejskové mají k pohovce schůdky.

Oni asi dobře vědí, že jim to dělá dobře. Když byli mladší, neměli problém seskočit, ale teď jsou schůdky nadšení. Mají také v části bytu plínkové oddělení a mohou tam chodit v noci čůrat. Jsou to klasické pleny pro psy a je to ohromně praktické. Někomu doma smrdí kočkolit, my máme levandulové pleny.

V jakém stylu jsi byt zařizovala?

Je spíše užitkově zařízený. Možná je to tím, že máma je velký pedant na čistotu a už jen odložená košile na židli je pro ni nepořádek. Mám také ráda čisto. Máma má v oblibě různé dekorace, ale tohle já moc nemusím a mám opak, spíš aby ten byt dýchal. Neměla jsem žádnou představu o stylu, toho se děsím. Nejsem typ, který by zařizoval interiéry, protože to v prostoru nevidím. Musím mít hlavně čisto, takže každý týden dělám generální úklid.

Lednice je polepená velkým množstvím vzpomínek.

Jsou to magnetky a další upomínkové předměty na cestování. Je to veselejší, mám ráda barvičky a neřeším, jestli něco ladí nebo neladí. Jsem docela cíťa, nostalgický člověk, a snadno přilnu k věcem, které mi něco připomínají. Kvůli tomu se můj byt bohužel také zaplnil, ale snažím se to redukovat. Kuchyň je černo-bílo-šedivá, ale všechno ostatní je barevné. Dokonce mám v bytě ještě plyšáky od mých prvních lásek a ani ty nedokážu dát pryč.

K vidění je také hodně figurek nebo obrázků draků.

To ale není moje, to je partnera. Byt musí být vyvážený, nemůžu to mít celé holčičí. Docela jsme se spolu shodli, už když jsme dělali rekonstrukci. Původně to bylo 2+1 a my to předělali na 3+kk. Kuchyň máme dohromady s obývákem. Nemám zde přitom nic drahého - sedačka s křesílky stála 8 500 korun.

A ložnice?

Ložnice je ovšem drahá! Postel, tu já musím mít bytelnou. Mívala jsem ji totiž každou chvíli rozbitou. Teď je masivní, železná, od jedné české firmy. Nad postelí je atypický lustr ve tvaru žárovky, ale už půl roku nefunguje. V ložnici jsme potmě, jen na televizním světle. Nemůžeme sehnat elektrikáře, a to máme jednoho přímo v baráku!

Koupelna vypadá luxusně, máš v ní krásný sprchový kout a dlaždičky. Tys nechtěla vanu?

Původně tam vana byla, ale bohužel mi to nesedlo. Pokaždé jsem vytopila koupelnu. Mám velká prsa, a když jsem se sprchovala, voda z nich cákala úplně všude. Sprchový kout jsme udělali z praktických důvodů, ale můj muž kvůli tomu trpěl, protože on vanu miluje. Ale teď máme prostorný kout, ve kterém se můžu hezky otočit. Jak říká můj táta, byt má sloužit tobě a ne ty jemu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články