České krásky v robách jako pro princezny: Zářily v nich Lutovská, Kadeřávková i Pfauserová

České krásky v robách jako pro princezny: Zářily v nich Lutovská, Kadeřávková i Pfauserová
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Takto modelka Andrea Verešová představila svůj kolagenový přípravek.Andrea Verešová s dcerou VanessouKamila Nývltová na koncertu pro Ivetu BartošovouNatálka a Denisa Grossovy na koncertu pro Ivetu Bartošovou+ 30 fotek+ 31 fotek

Která žena by si alespoň na chvíli nechtěla připadat jako princezna? Českým celebritám se to letos dařilo a ty nejkrásnější róby za rok 2022 vám teď přinášíme ve velkém přehledu. Kochat se můžete pohledem na Andreu Verešovou s dcerou Vanessou, mladičkou Kordulu Stropnickou, Denisu Pfauserovou, Lucii Vondráčkovou, Annu Kadeřávkovou nebo Ivetu Lutovskou. Které z překrásných šatů byste si přála ve svém šatníku?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 12. 2022 12:00

Pojďte se s námi zasnít a přemýšlejte, jakou princeznou byste ve svých vysněných šatech chtěla být - VečernicíLadou, zářivou hvězdou Proximou nebo snad Arabelou?

Korzety a nabírané sukně

Klasika, která nikdy neomrzí a ve které si většina dívek přeje prožít maturitní ples, jsou zdobné šaty s korzetem a rozšiřující se nabíranou sukní až na zem. Letos takové princeznovské šaty oblékla například zpěvačka Lucie Vondráčková, která v nich vyrazila na filmovou premiéru. Černé šaty s květinami vynikají hlubokým výstřihem a jak nám Lucie na místě prozradila, nalezla je v jedné z pražských půjčoven.

Šaty jako pro princeznu letos oblékly také modelka Andrea Verešová s dcerou Vanessou nebo zpěvačka Olga Lounová, která v nabírané černé róbě od návrhářského dua Poner odzpívala koncert Pocta Karlu Gottovi. O šatech pro slavnostní večer nechala rozhodnout své fanoušky na Instagramu.

Něžné pastelové barvy

Jak české celebrity tento rok předvedly, trendy jsou večerní šaty v pastelových barvách, které na první pohled vypadají cudně, ale rozparek jim dodává trochu toho dráždivého napětí. Sice vypadá nebezpečně (rozparek - pozn. red.), ale je to podchycené, protože mám pod tím body. Takže i kdyby bylo něco vidět, je to v pořádku," uvedla pro web Super.cz modelka Iveta Lutovská, před rozvodem Vítová, v pastelově fialové róbě značky Elisabetta Franchi. Tu vynesla na prestižní Český ples v pražském Obecním domě.

Influencerka a herečka Anna Kadeřávková si předávání cen Český slavík užila také v pastelových šatech, které fantazii mužů provokovaly extrémně vysokým rozparkem. „Děkuji designérce Sandře Mark za jedny z (cituji!) nejkrásnějších šatů celého večera. Cítila jsem se jako princezna," vzkázala Anna prostřednictvím svého Instagramu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Kadeřávková (@annakaderavkova)

Skutečná princezna, konkrétně ta z pohádky Řachanda, herečka Denisa Pfauserová rovněž vynesla  pastelově modrou róbu od fashion designérky Sandry Mark, byť měla jinak řešenou oblast dekoltu a zcela chyběla ramínka. V něžných šatech si Denisa užila finále soutěže Anděl mezi zdravotníky. Ani v jejím případě nechyběl vysoký rozparek a pas měla zdůrazněný zlatým páskem. S ním Denisa sladila také střevíčky a subtilní psaníčko.

Flitry a provokace

Princezny nejlépe zazáří ve flitrech, které se hodí pro slavnostní okamžiky, což velmi vhodně odprezentovala dcera Veroniky Žilkové Kordula Stropnická na své první velké společenské události. Na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech oblékla zlatavou splývavou róbu s flitry.

Kordula se na sluníčku třpytila jako zlatá rybka a nenápadně provokovala štíhlýma nohama, jelikož sukně tohoto kompletu byla při bližším zkoumání průhledná. Kordula tak ve flitrech od italské návrhářky Elisabetty Franchi na červeném koberci zcela zastínila i zářivější hvězdy filmového plátna. O její look se postaral stylista Filip Vaněk.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články