Chantal Poullain o synu Vladimírovi: Bude z něj skvělý otec, ale hlídat vnoučata na povel nechci

Chantal Poullain o synu Vladimírovi: Bude z něj skvělý otec, ale hlídat vnoučata na povel nechci
Zdroj: Showpix
Vladimír Polívka v kalendáři Proměny bez proměn 2022.Bolek Polívka v kalendář Proměny bez proměn 2022.
Kalendář Proměny bez proměn 2022, mozaika.
Iva Janžurová v kalendář Proměny bez proměn 2022.
+ 9 fotek+ 10 fotek

Vladimír Polívka, syn herců Chantal Poullain a Bolka Polívky, si ze slavných rodičů vzal to nejlepší. Nejen talent, smysl pro humor a dobré srdce, ale i sympatický vzhled, jemnost a cit. S mámou i tátou je stále v kontaktu a k Chantal to má dokonce coby kamenem dohodil. Proto ji často navštěvuje a v pražském bytě, kde byl a vždycky bude doma, pak spolu vedou dlouhé hovory.

Jana Jánská
Jana Jánská 08. 12. 2021 12:53

„Vladimír mi sice naslouchá, ale občas si vede svou,“ řekla s úsměvem pro Lifee.cz Chantal. „A je to pochopitelné, už je to dospělý člověk a každý máme svůj názor. Pro mě je ale velmi inspirativní, protože mě dobře zná a dovede mi se spoustou věcí poradit," nešetří na syna chválou charismatická herečka.

"Třeba když jsem se naposledy učila dramatickou komedii Rouen 44, psal mi do scénáře poznámky a vzkazy. Například abych si věřila a uvědomila si, že to zvládnu, že už jsem toho v životě dokázala hodně. Já si totiž v češtině moc nevěřila, text pro mě nebyl vůbec jednoduchý. Teď už máme premiéru v Bolkově divadle v Brně za sebou, ale Vladimírovi vděčím za podporu. Je to ohromný kluk, dělá mi radost,“ rozněžnila se Chantal.

Babička, co peče buchty, ze mě nebude

Radost má i z toho, že je Vladimír opět zamilovaný. O jeho láskách s ohledem na syna moc nemluví, ale když už je jeho vztah se sympatickou blondýnkou Magdou venku, je možná čas se zamyslet nad vnoučaty. Už by si je Chantal přála? „Já Vladimírovi nic nezakazuju ani se o nic neprosím. Jenom jsem ho upozornila, že pravděpodobně nebudu ta babička, co peče buchty, ale spíš ta, co vezme děti na měsíc pryč a bude si s nimi užívat," nastínila s tím, že na povel rozhodne fungovat nebude.

"Aby mi třeba řekli, že teď potřebují hodinu hlídat a já budu skákat? To ne. Zařiďte si život tak, abyste na dítě měli čas. Já budu rozmazlovat. Kdy to přijde, to nevím, to nezáleží na mně. Jedno vím ale jistě. Že bude Vladimír skvělý otec,“ dme se herečka pýchou.

Vladimír se nechal nafotit pro charitu

Vladimír úspěšně kráčí ve stopách svých rodičů, i pokud jde o charitu. Do kalendáře nadace Archa Chantal Proměny bez proměn 2022, který má za sebou slavnostní křest, ochotně zapózoval nejen kvůli mámě.

Fotografii do něj věnoval i Bolek Polívka, k němuž se v nelehké době přidali Ondřej Vetchý, Aňa Geislerová, Eva Samková nebo Vojta Kotek. Archivní fotografie dovolili zveřejnit Marta Kubišová či Iva Janžurová a za svého muže Karla Gotta věnovala dosud nezveřejněnou fotku Ivana Gottová.

Na křtu v pražské Galerii Lapidárium bylo možné si kalendář zakoupit stejně jako velkoformátové a originální obrazy z dílny fotografa Petra Kurečky, a přispět tak k realizaci dalších charitativních projektů nadace. Fotografie budou v Rámové ulici vystaveny až do 12. prosince, pak se na celý leden přesunou do brněnského Divadla Bolka Polívky. Obraz Karla Gotta už svého majitele má a 40 tisíci korunami tak nadaci přispěli manželé Andrea a Libor Vrkočovi.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články