Co je malé, to je hezké: 8 superhvězd, které měří sotva metr šedesát

Co je malé, to je hezké: 8 superhvězd, které měří sotva metr šedesát
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz

V davu byste je pro jejich výšku sotva zaregistrovali, ale jakmile vystoupí na pódium anebo se objeví na filmovém plátně či obrazovce, hned je jich všude plno. Proto ani nezaznamenáte, jak drobné ve skutečnosti jsou. Pojďme se podívat na nejslavnější malé hvězdy.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 08. 12. 2020 09:00

Mít tak postavu jako modelka, to si alespoň jednou za život pomyslela snad každá z nás. Přemýšlely jste ale, jak se žije dívkám a ženám, jejichž výška dosahuje téměř ke dvěma metrům? To snad radši být maličká a drobná. Ale o tom by vám své mohly říct některé slavné ženy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lucie Bílá (@luciebila)

Majitelka velkého hlasu Lucie Bílá

Když se Lucie Bílá postaví na pódium a začne zpívat, z jejího hrdla se na nás valí silný a krásný hlas. Při pohledu a poslechu nás ani nenapadne, že Lucie měří sotva 165 centimetrů. Ale nejenom kvůli hlasu ji vnímáme jako mnohem větší. Její tajemství spočívá v kouzlu a síle osobnosti a také perfektní a promyšlené vizáži.

Yvetta Blanarovičová miluje podpatky

Jen několik málo centimetrů nad metr šedesát má také Yvetta Blanarovičová, Slovenka, která ale už léta žije a pracuje u nás v Čechách, takže ji za naši hvězdu rádi považujeme. Ta svoji drobnou postavu nijak neskrývá, ale na druhou stranu s oblibou nosí i vysoké podpatky, které jí na výšce přece jenom něco přidají. A stejně jako Lucie Bílá i Yvetta si potrpí na výrazné doplňky, které zajímavě kontrastují s její postavou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Decastelo (@decasteloeva)

Femme fatale Eva Decastelo

O dva centimetry menší než Lucie Bílá je další star českého showbyznysu, a to Eva Decastelo. Měří jen 163 centimetrů a její výška ji vůbec netrápí. Obouvá a obléká se tak, jak je jí to příjemné, a na rady módních poradců moc nehledí. A tak ji můžeme potkat v džínách a teniskách stejně jako na vysokých jehlách.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bára Basiková (@barabasikova.cz)

Bára Basiková vypadá stále skvěle

Majitelkou velkého hlasu je i maličká Bára Basiková. Měří pouhých 156 centimetrů a kvůli výšce velmi dbá o svoji postavu, protože dobře ví, že při jejím vzrůstu je každé kilo, které by snad přibrala, hned vidět.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dana Batulková (@danabatulkova)

Dana Batulková je při tanci nepřehlédnutelná

V poslední době hodně obsazovaná herečka Dana Batulková také měří jen 158 cm. Ale její výrazný herecký projev tento nedostatek hravě překoná. Dana potvrdila, že malá výška není nevýhodou ani při tanci. Před dvanácti lety totiž vyhrála oblíbenou televizní taneční soutěž.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kylie Minogue (@kylieminogue)

Malé hvězdy světového showbyznysu

I v zahraničí se to malými hvězdami jen hemží. Jmenujme alespoň australskou zpěvačku Kylie Minogue s jejími 152 centimetry, mexickou krasavici Salmu Hayek, která má jen 157 centimetrů, nebo maličkou „blondýnu“ Reese Witherspoon s výškou 156 centimetrů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články