Kam se české hvězdy letos chystají na dovolenou? Ve hře je Čechy oblíbené Chorvatsko, ale i Františkovy lázně

Kam vyráží na dovolenou české celebrity? Michaela Dolinová bude poznávat historii v Německu a Eva Hrušková s Janem Přeučilem vyrazí do lázní v Česku
Zdroj: Herminapress
Herečka Eva Hrušková letos vyrazí do Františkových lázní za manželem, Janem Přeučilem, který se zde bude zotavovat z plánované operace. Potom má v plánu navštívit Řecko s celou svou rodinou.Herečka Martina Hudečková bude léto trávit na své chaloupce, ale také v Chorvatsku na ostrově Rab.Eva Hrušková (vlevo) už stihla své dovolenkové plány probrat s modelkou Bárou Mottlovou (uprostřed) a moderátorkou Michaelou Dolinovou (vpravo).Bára Mottlová se totiž v létě chystá oslavit své narozeniny v New Yorku a společnost jí bude dělat kamarádka Eva Decastelo (na snímku).+ 4 fotky+ 5 fotek

Letní dovolené ťukají na dveře a ptají se, kam letos vyrazíme. České celebrity v tom mají jasno - jak prozradily webu Lifee.cz, ujít si nenechají tradiční dovolenkové destinace, jako je Chorvatsko nebo Řecko, ale stihnou obdivovat také krásy našich sousedů v Německu.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 06. 2022 08:00

Doba pandemie a zavřených hranic je naštěstí dávno za námi, takže i známé osobnosti letos vyrážejí na letní dovolené. Koho nesvazují povinnosti v divadle, ten hodlá letní prázdniny využít k odpočinku a načerpání sil do nové pracovní sezóny. Kam se chystají?

Štěpánka Duchková

Moderátorka Štěpánka Duchková je duší velká sportovkyně a ke sportu vede také svoji rodinu. Její léto proto bude velmi aktivní. V létě vyrážíme už tradičně do Španělska, kde máme letní sídlo. Děti potom budou na táboře, takže s manželem pojedeme do Benátek, protože můj muž je miluje a už jsme tam hrozně dlouho nebyli. Chystáme se také do Rakouska, kde mají naši známí byt v horách - a bereme s sebou golfové hole a kola. Na kolech chceme také projet jižní Moravu. Jsme velcí cyklisté a na kolech jezdíme celá rodina," říká Štěpánka.

Sandra Pogodová

Oblíbená herečka Sandra Pogodová se netají tím, že cestování je její velká vášeň - absolvovala dokonce pouť do legendárního Santiaga de Compostela. Sbalit se dokáže okamžitě a není ani náročná - stačí jí lahev na vodu a čisté spodní prádlo.

Kam se chystá letos? „Původně jsem měla v plánu odjet někam na měsíc psát knížku. Nakonec ale budu zkoušet v Divadle Broadway muzikál Okno mé lásky. Takže bych to viděla spíše na hezký třídenní výlet do Florencie, Barcelony, nebo Benátek. Není čas odletět na delší dobu, ale to já stejně raději dělám v zimě. Když je dlouhá zima a nemůžu to vydržet, tak se seberu a na měsíc odletím. Většinou je to Asie," objasňuje Pogodová.

Martina Hudečková

„Letos budu hodně na chalupě, ale i tam na mě dotírá práce. Odjedu s jednou divadelní partičkou do Chorvatska na ostrov Rab. Tam na mě zase bude dotírat pohyb. Jediný sport, který miluju, je plavání. Každé ráno plavu tři až čtyři hodinky – to pro mě není problém. Odpoledne se jde na pláž, která je na opačné straně údolí a je nutno překonat horu," prozradila Lifee.cz Hudečková

Eva Hrušková

Herečka Eva Hrušková říká, že začátek léta bude patřit jejímu muži, herci a dabéru Janu Přeučilovi - bude se totiž zotavovat po operaci. Manžel je po plánované operaci kyčle, takže bude trávit tři týdny ve Františkových lázních, v hotelu Pawlik. Společně tam jezdíme už šest let a naplánovali jsme, že ho tam dvakrát navštívím. Je tam krásné aquaforum, kam chodí každý den plavat," popisuje legendární pohádková Popelka, Hrušková.

Přes léto se bude věnovat také milovanému divadlu a podívá se k moři. Na konci srpna se chystá do Řecka na ostrov Thasos. „Poletíme celá rodina, poletí s námi také všichni tři synové a dvě tchyně. Říkali jsme si, jestli to nebude trapas – vyjet do zahraničí s tchyněmi. Nebude, máme se všichni moc rádi."

Michaela Dolinová

Moderátorka Michaela Dolinová se letos bez moře obejde - plní totiž sen svého muže a namísto válečky na lehátku se chystá na aktivní poznávání cizích měst. Tedy pokud ji nepřemluví kamarád z Madeiry, který ji láká na slunné písky a opalování. „Dovolenou si s manželem vybereme koncem června. Pojedeme do Německa a zvolíme si příjemnou cestu kolem Rýna, směrem ke starověkým německým městům a hradům. Plánovali jsme to už před dvěma lety a covid nám to zpřetrhal. Bude to hezká poznávačka a k moři třeba za rok – i když mám kamaráda na Madeiře, který mě tam neustále zve. Problém je u mě to volno, mám ho málo. Mimo jiné budu v létě opět provázet na zámku Zákupy."

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články