Krásná Jenny z Forresta Gumpa: Herečka Robin Wright přiveze svůj dokonalý styl do Varů

Krásná Jenny z Forresta Gumpa: Herečka Robin Wright přiveze svůj dokonalý styl do Varů
Zdroj: Profimedia
Na předávání cen SAG Awards v roce 2019 dorazila Robin Wright ve třpytivé róbě s odzbrojujícím dekoltem s luxusní visačkou - Oscar de la Renta. Doplnila ji výrazným dlouhým šperkem v dekoltu a poudzrovým psaníčkem s kovovými prvky. Jednoduché, ale famózní.Vychvalovaný look z udílení cen Emmy pro rok 2019.
Řecká říza podpořená stylovým účesem bohyně, kontrastní doplňky a opět nepřehlédnutelný dekolt. Že má Robin Wright už ve tváři vepsáno pár drobných vrásek? Těch si zaručeně nikdo ani nevšiml.Právě se se Seannem Pennem rozváděli, když předvedla tento úchvatný look na 62. ročníku filmového festivalu v Cannes. Na stylu a kráse nepříjemná situace hollywoodské hvězdě neubrala. Vyšla si v hojně opěvované metalické toaletě s odhalenými rameny, kterou navrhl věhlasný módní návrhář Elie Saab.+ 5 fotek+ 6 fotek

Tým připravující 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary ohlásil další z amerických hvězd, která dorazí na jeho červený koberec. Pozvánku přijala krásná Jenny z filmu Forrest Gump, americká herečka Robin Wright (57).

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 22. 06. 2023 08:00

Její nejslavnější role v trháku Forrest Gump, kde si zahrála po boku Toma Hankse, jí vynesla nominaci na Zlatý glóbus. Zaujala ale také jako Claire Underwood v úspěšné sérii Dům z karet (v originále House of Cards), kde se paradoxně vrátila ke kořenům své herecké kariéry.

Začínala totiž jako modelka a herečka právě v televizních seriálech. Do Karlových Varů si přijede převzít Cenu prezidenta festivalu za profesionální činnost v kinematografii a jistě nám předvede i ukázku svého dokonalého vkusu. 

Stylová a elegantní, bez přehnané extravagance

Na červeném koberci festivalu v Cannes, předávání cen Emmy i při jiných významných příležitostech dovede Robin zaujmout i dlouho po padesátce, přesto (nebo právě proto), že nesahá po opulentních róbách a křiklavých výstřelcích. A ve stejných stopách se - nejen co se týče módního stylu - ubírá i její půvabná dcera Dylan Penn (32), jež nese příjmení po svém slavném otci, herci a režisérovi Seannu Pennovi, se kterým Robin Wright pojilo čtrnáctileté manželství.

Obě dámy reprezentují především dokonalou eleganci. Nebojí se sáhnout po výraznějších materiálech, preferují ale jednoduché linie a střihy bez větších příkras. A pravidelně sklízí pochvalné reakce. 

Dokonalý styl matky a dcery bok po boku

Robin Wright, stejně jako Dylan, ráda vybírá modely značek jako Yves Saint Laurent nebo Balmain. Mnoho pochvalného povyku způsobila její bílá řecká róba doplněná o účes z copánků, ve které se objevila na udílení cen Emmy v roce 2021. Tehdy čtyřiapadesátiletá Robin vyzařovala půvab bohyně v róbě od Anthonyho Vacarella právě z dílny věhlasného pařížského módního labelu Saint Laurent. Minimalistický make-up na stále půvabné tváři vkusně přiznávající hereččin reálný věk model polidštil a tím jen podtrhl božský look jeho nositelky.

Dcera Dylan podobně okouzlila ve stejném roce na festivalu v Cannes, kde vynesla překrásné černé flitrové šaty s průsvitnými prvky značky Balmain. Při stejné příležitosti předvedla i další úchvatnou róbu, tentokrát od značky Chanel, která ji tehdy vynesla mezi deset nejlépe oblečených hvězd festivalu v žebříčku magazínu People. Dlouhé šaty v barvě baby pink zdobila jen jednoduchá řetízková ramínka a kaskáda volánků v délce sukně. Křehký a dívčí look jejich nositelky ale podtrhly víc než dokonale. 

Copánky i ofina. Robin Wright okouzluje i nápaditými účesy

Zazářit umí tyto dvě dámy také bok po boku. Předvedly to při mnoha příležitostech, například při udílení cen Emmy v roce 2017, kdy se nominovaná hvězda seriálu House of Cards dostavila na slavnostní večer po boku své tehdy šestadvacetileté dcery. Vynesla sexy flitrové korzetové šaty Mugler, Dylan Penn vedle ní zářila v romantických krajkových šatech z módního domu Dolce&Gabbana. Robin Wright tehdy překvapila i nezvyklým typem účesu. Objevila se totiž se slušivou ofinou.

Dylan stejně jako její půvabná a úspěšná maminka Robin Wright svým stylem jasně prokazují stejný cit pro detail i minimalistické kouzlo, které jejich modely vykazují při každé možné společenské příležitosti. A dokonale obléci se umí i mimo světla reflektorů. Nezbývá než těšit se, čím nás hollywoodská Jenny z veleúspěšného snímku Forrest Gump osloví za pár dní v Karlových Varech, ať už při oficiálních příležitostech, či při nasávání festivalové atmosféry mimo hlavní zájem novinářů.

Na červeném koberci jim to sluší - společně i každé zvlášť. Přesvědčete se v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články