Moderátorka Lenka Špillarová prozradila, po jaké dietě měla největší jojo efekt. Na posezení snědla čtyři balíčky sušenek

Moderátorka Lenka Špillarová prozradila, po jaké dietě měla největší jojo efekt. Na posezení snědla čtyři balíčky sušenek
Zdroj: Se souhlasem FTV Prima
Moderátorka Lenka Špillarová nám poodhalila zákulisí vzniku ranní relace CNN Prima News, Nový den.Alfa a omega je pochopitelně maskérna. Lenka totiž musí být v práci už ve čtyři hodiny ráno.V kostymérně občas radí svému parťákovi Jardovi Brousilovi, která košile bude lépe ladit s jejím outfitem. Nový den se vysílá každý všední den živě, od 5.55 do 9 hodin.+ 4 fotky+ 5 fotek

Moderátorka pořadu Nový den na CNN Prima news Lenka Špillarová prozrazuje v rozhovoru pro Lifee.cz, že je celoživotní dietářka. Kterou dietu by nikomu nedoporučovala a proč se dnes za ženské křivky nestydí?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 16. 06. 2022 12:00

Lenka Špillarová vstává kvůli moderování ranního pořadu Nový den ve čtyři ráno. Na televizní obrazovce ji vídáme vždy krásně upravenou a usměvavou, proto nás zajímalo, jak se za tu dobu změnila její péče o zevnějšek, a jestli už vzala na milost i ten odříkaný smažený sýr.

„S věkem přijde takové to ,smíření', že nebudu mít nikdy figuru modelky. Ale myslím, že je důležité, abychom my ženy úplně nerezignovaly na to, jak vypadáme. I když nemáme dokonalou postavu, měly bychom se držet ve formě, a to v každém věku," radí Lenka, která si své ženské křivky chválí a dokáže se také čas od času odměnit nějakým hezkým kouskem spodního prádla. „Nejraději mám, a to i kvůli práci, hladké tělové prádlo. Můžeš to vzít pod každé oblečení, takže ideální," poodhalila čtenářkám, co je na televizních obrazovkách skryto před zraky diváků.

Lenka Špillarová o svých křivkách

Jak moc se u tebe změnila péče o svůj zevnějšek a především tělo s příchodem na obrazovku Nového dne? Případně jak často si teď dopřáváš pečivo a tvůj oblíbený smažený sýr?

Myslím, že jsem nic moc neměnila. Ráda zkouším různé krémy, séra, masky na obličej, pravidelně se odličuji, takže já o sebe pečovala vždycky. Možná jediné, co jsem začala, tak chodit pravidelně jednou měsíčně na kosmetiku. Dřív jsem šla tak jednou za rok. Ale teď, když vstávám ve čtyři ráno, a mám pak na obličeji část dne velkou vrstvu make-upu a pudru, moje pleť nevypadala moc dobře. A postava? Třeba jídlo moc neřeším. Já si myslím, že člověk by měl jíst vše, jen v nějaké únosné míře. Takže i smažák si dám, zrovna před pár dny jsem ho měla.

Vím, že jsi svého času držela diety. Které byly podle tebe účinné a které bys raději nedoporučovala?

Já držela všechny diety světa, ale vždycky asi tak tři dny. Bohužel, nic zaručeného nemám. Nejvíc jsem asi zhubla s dietou, která je založená na vysokém příjmu bílkovin, ale pak ten jojo efekt? Šílené! Měla jsem takový absťák pro cukru, že jsem na posezení snědla asi čtyři balíčky sušenek a nešlo to zastavit. Je mi jasný, že jsem něco udělala špatně, ale výsledek byl prostě takový, no. V tu chvíli jsem si řekla, že tohle už nikdy. Že raději občas vynechám večeři a půjdu si zaběhat, než tohle.

Změnil se s roky tvůj pohled na ženské křivky? Máš je (a sebe) ráda?

Ale to víš, že s věkem přijde takové to ,smíření', že nebudu mít nikdy figuru modelky. Ale myslím, že je důležité, abychom my ženy úplně nerezignovaly na to, jak vypadáme. I když nemáme dokonalou postavu, měly bychom se držet ve formě, a to v každém věku.

 S příchodem letní sezóny hodně řešíme plavky. Které typy plavek tobě osobně vyhovují? S vyšším pasem, jednodílné, s ramínky, nebo bez ramínek?

Já mám nejraději takovou tu klasiku. To znamená dvoudílné - klasické kalhotky a podprsenka. A nejlépe v černé barvě. Konzerva, no.

A konečně, velkým tématem je na Lifee.cz také spodní prádlo. Sázíš raději na pohodlnou klasiku, například bezešvé, nebo denně nosíš krajky? Umíš si výběr spodního prádla užít?

V mém šatníku jsou všechny typy. Krajky, hladké, bezešvé, různé vzory a barvy. Ale nejraději mám, a to i kvůli práci, hladké tělové prádlo. Můžeš to vzít pod každé oblečení, takže ideální. A jestli si výběr prádla užívám? Po pravdě mám doma jeden typ podprsenky asi 8x v tělové barvě, a 3x v černé. To znamená rychlý nákup. Ale pokud vyrazím pro krajkové, nebo nějaké hezčí, luxusnější, tak vždy do nějakého značkového obchodu, kde vám poradí a pak to jde taky snadno.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články