Magické datum 22. 2. 2022 u celebrit: Kopřivová učinila životní krok, Geislerová vsadila na dvě dvojky

Magické datum 22. 2. 2022 u celebrit: Kopřivová učinila životní krok, Geislerová vsadila na dvě dvojky
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová se na magické datum zasnoubila s modelem Miroslavem Dubovským.
Společně už dva roky vychovávají téměř roční dceru Ellu.Zpěvačka Lucie Bílá připomněla svým fanouškům, aby si něco hezkého přáli.Herečka Aňa Geislerová tráví konec února na horách, proto si k večeru dopřála hned dvě dvojky bílého vína. Na zdraví!+ 8 fotek+ 9 fotek

Každý prožíval magické datum 22. února 2022 jinak. Veronika Kopřivová kývla na svatbu svému příteli Miroslavu Dubovickému, Aňa Geislerová si pro jistotu dala dvojku vína a Kaira Hrachovcová přemítala nad tím, jaké muže a ženy svět potřebuje. Kolážista a provokatér TMBK zase nazval úterý Silvestrem chudých.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 02. 2022 12:00

„22. 02. 2022 vstupuji do nové aliance, aliance Dubáků,“ pochlubila se na sociálních sítích modelka Veronika Kopřivová a přidala fotku zásnubního prstýnku. V tento magický den plný šťastných dvojek tak dala světu najevo, že si bude brát otce své dcery Elly, modela Miroslava Dubovického.

Dvě dvojky Aňi Geislerové

Na šťastnou dvojku vsadila také herečka Aňa Geislerová. Ta tráví konec února na horách a nevšední datum oslavila dvojkou vína. A ne jednou - rovnou dvěma! „To půjde," píše na sociálních sítích herečka, „2 dvojky jsou pro dnešní den vlastně nutný!"

Berenika Kohoutová nad pivem a tatarákem

Zpěvačka Lucie Bílá vyzvala fanoušky, aby si něco hezkého přáli, a herečka Berenika Kohoutová samou radostí vyšla do ulic. Pochlubila se fotkou ze známé pražské restaurace, kde si ve společnosti kolegy Honzy Ciny a jeho přítele Petra Vančury dopřála pivo a vyhlášený tatarák. Společnou fotku přidala přesně ve 22:22 a večer si pochvalovala.

Kaira Hrachovcová přála planetě lepší ženy i muže

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová se kromě tetování zabývá také koučinkem a numerologií, proto nikoho nepřekvapí, že se také ona prostřednictvím sociálních sítí k magickému datu vyjádřila.

Naše Země nepotřebuje víc úspěšných lidí, víc bohatých, víc krásných, víc vzdělaných, víc asertivních, víc rozumem obdařených, víc žijících v luxusu, víc... Naše Země i naše česká země potřebuje víc žen, které se narovnávají, žen, které vnímají krásu v sobě, žen, které ctí svou zranitelnost a jemnost, žen, které žijí srdcem, žen tančících svobodně životem, žen milujících bezpodmínečně," píše Kaira a nezapomíná ani na muže. „... potřebuje víc mužů, kteří ctí život, mužů bohatých sebou, mužů ochránců života, mužů učících se v hlubinách vědomých žen, mužů jasně rozlišujících pravdu a iluzi, mužů vycházejících z moudrosti srdce."

Společná jízda přeplněnou tramvají č. 22

Byli však také lidé, které dvojky v datu vylákaly do ulic. Na Facebooku vznikla událost nazvaná 22.2 2022 jízda tramvají 22 ve 22:22 a před půl jedenáctou večer tato tramvaj skutečně centrem Prahy jezdila. S přihlédnutím k tomu, že se k události na Facebooku přihlásilo více než 25 tisíc lidí, je jen s podivem, že akce neskončila tragédií. Jisté je, že účastníci noční jízdy budou mít co vyprávět svým vnoučatům. Datum s tolika dvojkami totiž člověk opravdu zažije maximálně jen jednou za život.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články