O 13 kilo lehčí Eva Decastelo zahájila sezónu otužování: V ledové vodě už se mnou byla i dcera (11)

O 13 kilo lehčí Eva Decastelo zahájila sezónu otužování: V ledové vodě už se mnou byla i dcera (11)
Zdroj: Herminapress
Moderátorka Eva Decastelo letos zahájila plavkovou sezónu.Otužování je v posledních letech její velkou vášní. Eva Decastelo tvrdí, že čím studenější počasí je, tím je voda hedvábnější.Společnost dělá Evě u vody kamarádka Karolína Hošek Štruncová.+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátorka Eva Decastelo (44) před pár dny zahájila sezónu otužování, tentokrát o 13 kilogramů lehčí. Náladu jí kazí počasí, které je na její vkus zatím moc teplé. Jak prozradila v rozhovoru pro Lifee.cz, její děti Michal (12) a Zuzanka (11) jí u vody společnost nedělají, protože tomuto zvláštnímu koníčku zatím nepřišly na chuť.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 24. 11. 2022 12:00

Moderátorka je na zimní "plavkovou sezónu" připravená, ale má to jeden háček„Teď mě to moc nebaví, protože je to venku takové ošklivé a lezavé. Když je pod nulou, voda je taková hedvábnější a jdu k ní s větší radostí," vypráví Eva Decastelo, která se těší na pořádné mrazy, kdy nás bude opět zásobovat fotkami v plavkách. Jak jí to v ledové vodě sluší, na to se můžete podívat v naší fotogalerii.

Eva Decastelo o vztahu k elektronice

Náš rozhovor vzniká v nové prodejně elektroniky v obchodním centru Bílá labuť. Jak jste na tom s elektronikou? Máte z nových kousků v domácnosti radost?

Bohužel už jsem ve věku, kdy je jakákoli elektronika pro mě problém, takže mě všechno učí ovládat moje děti. Ty jsou v tomto směru asi o 200 let přede mnou. Jinak mě všechny moderní přístroje baví a ráda bych to měla doma všechno, jenže ve finále na to člověk jenom odkládá věci a oprašuje to.

Co hezkého jste si nedávno pořídila?

Budu mít doma novou sklokeramickou desku, protože ta původní už byla opravdu hodně stará a nefungovaly všechny plotýnky. Dneska si zde nadělím vánoční dárek, tak snad mě bude co nejdéle bavit.

Takže vaříte? Máte dvě děti...

Moc nevařím, protože to neumím. Uvařím cokoli, ale neumím to správně dochutit, takže u mě všechno chutná dost podobně. Proto jsem ráda, že dokážu vydělat peníze a dětem koupit dobré a kvalitní jídlo. Moje děti milují těstoviny, rýži a maso, tudíž často griluju, na tom se nedá nic zkazit, a k tomu dělám zeleninové saláty.

Eva Decastelo a otužování

Velké téma je i letos otužování a vy už jste se do toho pustila...

Teď mi začala sezóna, ale naštvalo mě, že se zase oteplilo. To pro mě není dobré, nebaví mě to. Na druhé straně mám dole 13 kilogramů a troje nové plavky, takže bude co ukazovat.

Jaká by měla být teplota vzduchu, abyste byla spokojená?

Ideálně pod nulou. Teď mě to moc nebaví, protože je to venku takové ošklivé a lezavé. Když mrzne, je voda taková hedvábnější a jdu k ní s větší radostí.

Nejsi po létě zhýčkaná?

Já jsem zhýčkaná spíš tak, že se mi nechtělo do té teplé vody za horkých dnů. Vlastně mi vadí teplo, zima je v pohodě. Čím větší zima, tím raději k té vodě půjdu.

Děti se otužují s tebou?

Ne, děti jsou normální.

Mají z toho strach?

To vůbec, jen jim to nic neříká. K otužování si musíte najít vztah a děti na tom nenašly nic, co by je bavilo. Míša se mnou jednou šel, venčil tam pejska a dost se nudil. Zuzka byla se mnou jednou i ve vodě a byla úplně v pohodě, s ní ta zima nic nedělala, ale nebavilo ji to.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články