Olga Lounová se v 6. měsíci odhalila pro pánský magazín: Mám větší ňadra a díky prokrvení vypadám zdravější

Olga Lounová se v 6. měsíci odhalila pro pánský magazín: Mám větší ňadra a díky prokrvení vypadám zdravější
Zdroj: Se souhlasem Playboy/Anna Koniaeva
Olga Lounová se v těhotenství odvázala a nafotila fotky pro Playboy. Na snímcích nechala vyniknout těhotenské bříško. O vzhled se na focení postarala vizážistka Kateřina Koki Mlejnková.Olga se brzy stane maminkou. + 6 fotek+ 7 fotek

Zpěvačka Olga Lounová (41) zapózovala jako první těhotná Češka v historii pro nejslavnější pánský časopis. Na snímcích se v 6. měsíci odhaluje v sexy prádle a v rozhovoru pro Lifee.cz říká, že si připadá přitažlivější než kdy dříve. Za smyslnější ji prý považuje také její přítel, bývalý hokejista Jan Krégl.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 21. 10. 2022 17:00

Olga Lounová se rok po čtyřicítce dočká svého prvního potomka. Cítí se krásná, smyslná a sexy, proto také přijala nabídku časopisu Playboy na focení odvážných snímků. Podívat se na ně můžete už nyní v naší fotogalerii.

Podle Olgy je na čase bořit v Česku tabu a předsudky, které kolem těhotných žen panují. Vadí jí také to, že se nastávající maminky bojí sportovat. Olga, která žije velmi aktivně, vzkazuje, že těhotenství není nemoc. Cvičí jógu, chodí na dlouhé procházky nebo cvičí s vlastní vahou. Těhotenství je naopak velmi přirozený stav, ten nejpřirozenější. V kondici navíc žena musí být, a to hlavně kvůli porodu, který je na fyzičku velmi náročný," míní zpěvačka.

V šestém měsíci těhotenství jste jako historicky první Češka nafotila žhavé snímky pro časopis Playboy. Jak ta myšlenka vznikla?

Nebyl to můj nápad, fotila jsem s Annou Koniaevou a z časopisu ji oslovili s tím, jestli bych si neudělala čas také pro ně - nevěděli, že jsem těhotná. Na schůzce jsem jim proto oznámila, že do toho určitě nepůjdu, protože čekám dítě. Je to naopak nadchlo, protože o tom nápadu už dlouho přemýšleli, ale nenašli nikoho vhodného. Tahle nová témata je potřeba otvírat a v Česku jsou těhotné ženy pořád tak trochu tabu, což je škoda.

Takže jste taková česká Demi Moore?

Přesně tak, protože si myslím, že sexualita prostě k těhotenství patří. Smyslnost, ženskost versus těhotenství. Žena se v těhotenství naopak cítí nádherně, i když samozřejmě přibere a jsou tam další přidružené potíže. Tělo si prochází velkými změnami, ale pořád jsem nositelkou nového života.

Máte jinou postavu, vyplavujete velké množství hormonů, ale připadáte si mnohem více žensky, než kdy dříve. Je to tak?

Určitě. Mám větší ňadra a člověk je nádherně prokrvený, všechno se nastartuje, a díky tomu také vypadám mnohem zdravější. Samozřejmě, že ke konci těhotenství asi budu říkat něco jiného, to je zase jiný stav. Hormony mi teď umožňují být zdravější, krásně se hojím a rostou mi vlasy, nehty. Je to vyhypované a krásné.

Váš partner vás vnímá zrovna tak? Jste pro něj teď přitažlivější?

Určitě a teď k tomu přispěl i ten Playboy. On se smál, že má oficiálně potvrzeno, že má doma sexy ženu. Pro většinu mužů, se kterými se bavím, je těhotenství určitým způsobem smyslné a sexy.

Z fotek je patrné, že jste moc nepřibrala. Jak to máte v těhotenství s chutěmi?

Je to velmi přirozené a mám chutě spíše na zdravé věci. Po sladkostech mi není dobře. Myslím, že miminko to nechce, tak mu to nedávám. Člověk, když nejí sladké, potom tolik nehřeší. Nemám záchvaty chutí. Dávám si pozor na potraviny, které se těhotným nedoporučují, jako je syrové maso, plísňové sýry, syrové ryby nebo káva. Nejsem extrémistka, ale mám pocit, že tělo samo začalo jíst zdravěji.

Celý život jste velmi aktivní, cvičíte také během těhotenství?

Samozřejmě, těhotenství není nemoc, to bych ráda zdůraznila. Neprovozuji žádné skákání v posilovně, ale celý život cvičím jógu, s vlastní vahou, nebo chodím na procházky. Těhotenství je naopak velmi přirozený stav, ten nejpřirozenější. V kondici navíc žena musí být, a to hlavně kvůli porodu, který je na fyzičku velmi náročný.

Plánujete rodit klasicky v porodnici nebo uvažujete nad alternativními formami porodu?

Zatím vůbec nevíme a do detailu jsme nad tím ještě nepřemýšleli. Nikdy nevíte, jak to celé proběhne. Slyšela jsem i příběhy o tom, jak někdo rodil v autě cestou do nemocnice. Jsem pod kontrolou, normálně chodím ke gynekologovi - v mém věku to je samozřejmé. O porodu člověk sám nerozhodne, miminko si samo vybere, jak to pro něj bude nejlepší.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články