Potížista Charlie Sheen slaví 55: Zničily ho drogy, omylem postřelil manželku Travolty

Charlie Sheen
Zdroj: Wikimedia Commons, Joella Marano, CC BY-SA 2.0
Hrál tam sice jenom tři minuty, ale nespal kvůli tomu dva dny. Řeč je o filmu Volný den Ferise Buellera. Jeho postava musela vypadat skutečně unaveně.Ženy Charlieho často chválí. Zejména ty, jež září ve filmech pro dospělé. Prý je skvělý a vášnivý milovník. Údajně se vždy třese celá postel.Publikoval sbírku poezie s názvem Klidná mysl. Nějak si také vzal do hlavy, že se stane mentorem herečky Lindsay Lohan. Kdekoli poskytoval interview, vždy se o ní nezapomněl zmínit. Jednoho dne ho však Lindsay požádala, aby to už nedělal.+ 2 fotky+ 3 fotky

Málokdo z herců prožil v životě tolik, co věčný bouřlivák Charlie Sheen. Hvězda seriálu Dva a půl chlapa, kterou z natáčení vyloučili kvůli problémům s drogami a která se v roce 2015 přiznala k tomu, že je HIV pozitivní. Pojďme se podívat na jeho největší životní přešlapy.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 03. 09. 2020 08:00

Charlie Sheen se narodil 3. září 1965 v New Yorku a pochází z umělecké rodiny. Kariéru započal v seriálech, pak se začal objevovat i ve filmech. Byl nominován na cenu Emmy a získal Zlatý glóbus. Je třikrát rozvedený a je členem hnutí, které se snaží zjistit celou pravdu o teroristickém útoku na Dvojčata.

Spor s Rihannou

Odmítnutí bolí, a zvláště u Charlieho, který “ne” nebere jako odpověď. To si tak před pár lety vyšel s manželkou do restaurace a shodou okolností se tam potkal s Rihannou. Jako správný džentlmen ji pozval k jejich stolu, jenže Rihanně se nějak nechtělo. Vrátil jí to pak pěkně naštvaným příspěvkem na Twitteru. Ta si to nenechala samozřejmě líbit a nazvala jej “starou hysterkou”.

Omylem postřelil budoucí ženu Johna Travolty

Stalo se to na počátku devadesátých let. Sheen měl americkou herečku Kelly Preston, a budoucí manželku Johna Travolty, postřelit do ramene. Údajně omylem. Anebo to bylo úplně jinak? “Chtěl jsem si ráno uvařit kávu a najednou slyším výstřel,” zavzpomínal herec na nešťastnou příhodu. “Vtom mne napadlo: ona to opravdu udělala, zabila se a oni to teď hodí na mne.” 

“Vyběhl jsem po schodech nahoru,” pokračoval Sheen, “a ona tam stojí jako opařená, drží si ruku a všude je krev. K výstřelu došlo tak, že hodila na zem mé džíny, ve kterých byl malý revolver a ten po dopadu na zem vystřelil.” Zda je tato verze pravdivá, není známo. Trestní oznámení na něj ale nepodala.

Šílená tetování a seznam nepřátel

Charlie jen tak nezapomíná, a hlavně neodpouští. Každý, kdo mu podle něj v životě ukřivdil, se ocitl na jeho seznamu nepřátel, které je potřeba zlikvidovat. Nebo jim přinejmenším poslat vzkaz, v němž je vyhrůžka smrti.

Aby na ty osoby nikdy nezapomněl, má jejich jména vytetována na těle, včetně své bývalé manželky a baseballového týmu.

Pomoc, vražda!

Charlie už ví, že se nesmí dívat na příliš naturalistické filmy, pak začne věřit tomu, že sleduje takzvaný snuff film, ve kterých se odehrávají skutečné vraždy. Za notného povzbuzování svých přátel, kteří mají z něho spíše legraci, ihned kontaktuje FBI a nahlásí spáchání zločinu. Jenomže když k němu agenti přijedou, řeknou mu, že šlo jen o přesvědčivý japonský horor.

Zdroj textu: gosocial.co, eonline.com

Zdroj fotek: Wikimedia Commons, instagram Charlieho Sheena

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články