Prezidentka Aňa Geislerová: V tomto modelu zastínila herečka ostatní hosty slavnostní premiéry

Premiéra Prezidentky v Lucerně
Zdroj: Lifee.cz/Martin Procházka
Aňa Geislerová byla královnou večera, tedy vlastně Prezidentkou. Herečka Zuzana Kanócz oblékla světlé šaty volnějšího střihu.Herečka Jitka Asterová oblékla černé šaty. Do černé se oblékla i Taťána Makarenko. + 16 fotek+ 17 fotek

V pražské Lucerně proběhla premiéra romantické komedie Prezidentka režiséra Rudolfa Havlíka. Hlavních rolí se ve filmu ujali Aňa Geislerová a Ondřej Vetchý. Podívejte se, jak to slavným hostům na premiéře slušelo.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 23. 06. 2022 15:00

V pozvánce na akci měli hosté napsaný dress code creative black tie, což znamená, že dámy by měly zvolit večerní šaty a u pánů se očekává smoking. Slovem creative je značena větší kreativita ve výběru modelů. Splnili zadání přítomní hosté?

Outfit Ani Geislerové

Hvězdou večera byla samozřejmě Aňa Geislerová, která v dlouhé černé róbě s vysokým rozparkem zastínila všechny ostatní. Herečka oblékla šaty od návrhářky Tatiany Kovaříkové, která na akci také dorazila v černém modelu, a model Aňa doladila zapůjčenými šperky od Cartiera. Nádherný make-up jí vytvořila vizážistka Ivana Tokarska.

Černé šaty jako nestárnoucí klasika

Černé šaty byly jasnou volbou i pro mnoho dalších známých žen na premiéře. Hlubokým výstřihem disponovaly šaty Báry Nesvadbové a trendy sakový model oblékla ředitelka soutěže krásy Taťána Makarenko.

Některé dámy se nebály ani barev, jak se můžete přesvědčit v naší galerii. Fialové šaty zvolila herečka Barbora Mottlová a producentka filmu Šárka Cimbalová vsadila na zářivě růžový overal.

Podívejte se do naší galerie, jak to na premiéře hvězdám nejen filmového plátna slušelo.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články