Sourozenci českých celebrit: Lívie Kuchařová učí ve školce, Yvona Krainová má lepší postavu než sestra

Sourozenci českých celebrit: Lívie Kuchařová učí ve školce, Yvona Krainová má lepší postavu než sestra
Zdroj: Herminapress
Bratr Jiřího Langmajera Lukáš se rovněž dlouhé roky živí jako herec. Naposledy na sebe upozornil v oblíbeném seriálu Slunečná. Na snímku se svými dětmi.Lukáš Langmajer se stal hvězdou seriálu Slunečná.Sestra Simony Krainové Yvona dlouho bojovala s váhou.Před pár lety na sobě ale zapracovala a teď má postavu lepší než sestra a nabídky na spolupráce se jen hrnou.+ 15 fotek+ 16 fotek

Vypátrali jsme pro vás sourozence českých celebrit, o kterých jste možná neměli ani tušení. Mladší sestra Taťány Kuchařové se věnuje dětem a předporodním rituálům, sestra Jiřího Korna šokuje vizáží bezdomovkyně, Yvona Krainová už má lepší postavu než sestra Simona a bratr dětské hvězdy Filipa Antonia Viktor šlape bráchovi na paty.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 01. 2023 12:00

Sourozenci známých osobností to v životě nemusí mít snadné, jak dokazuje případ britského prince Harryho, který otevřeně přiznává, že strávil celý život ve stínu staršího bratra Williama.

Vybrali jsme proto pro vás jedenáct známých osobností, jejichž bratři a sestry častokrát nejsou tolik na očích veřejnosti, ale neztratili se a žijí spokojeně tak, aby byli úspěšní v tom, co je nejvíc baví. Mnohdy své sourozence dokonce v kariéře o krok předčili. Na jejich přehled se můžete podívat ve fotogalerii.

Příkladem může být bratr muzikálové zpěvačky Radky Pavlovčinové Adam, který vyhrál SuperStar, bratr moderátorky Evy Perkausové Vladimír, jenž pro změnu opanoval soutěž Survivor, nebo bratr Jiřího Langmajera Lukáš, který zazářil v populárním seriálu Slunečná.

Lucie Bílá (56) a Karel Zaňák (59)

Zpěvaččin starší bratr Karel dělá v Divadle Lucie Bílé provozního ředitele. „Když jsem byla malá, naučila jsem se kvůli němu malovat letadlo a tank… Taky jsem si kvůli němu pořídila slovník cizích slov, že pak budu chytrá jako on,“ popisuje Lucie svého bratra na Instagramu.

Vždycky byl sečtělejší, na rozdíl ode mě pragmatický, s naprostým přehledem o všem, co se děje i v zemi, o které jsem neměla ani tušení, že existuje,“ píše zpěvačka, prostě ten, ke kterému jsem vždy vzhlížela a vzhlížím, a díky kterému mám do teď pocit, že mi nikdo nemůže nic udělat, protože mu dá můj starší brácha na budku…“

Karel Zaňák ovšem v našem rozhovoru říká, že velkou ochranitelkou byla a je spíše Lucie. Ona byla vždycky taková. Na mě někdo zvýšil hlas a ona byla schopná přeběhnout fotbalové hřiště, aby ho srazila k zemi. Vždycky jsme si vzájemně pomáhali, byli jsme si oporou a teď to jenom přirozeně pokračuje dál," prozradil Karel.

Radka (33) a Adam (27) Pavlovčinovi

Bratr muzikálové zpěvačky Radky Pavlovčinové Adam na sebe upozornil v roce 2021, kdy se stal vítězem SuperStar. V rozhovoru pro Lifee.cz přiznal, že sestra pro něj byla od dětství velkou inspirací. Radka totiž už v 15 letech odešla do Prahy a stala se úspěšnou muzikálovou zpěvačkou.

Já se po ní trošku opičil. Když jsem byl malý, Radka zpívala a tancovala, chodila na dramatický kroužek a já zkoušel podobné věci,“ vzpomíná Adam. A tak zatímco tenkrát pro něj byla sestra vzorem, po zpěvákově úspěchu v SuperStar se jejich role malinko obrátily. „Když mi někdo lichotí, jak dobrý je můj bratr a kolik má fanoušků, tak já se úplně rozplývám,“ libuje si Radka.

„Teď mě Adamův úspěch motivuje opravdu velmi! Řekla bych, že mě to znovu probudilo k životu," připouští Radka, která se s bratrem objevila v závěru loňského roku na předávání cen Český slavík.

Taťána (53) a Lívie (30) Kuchařovy

Dělí je od sebe pět let, pouhé tři centimetry výšky a rozdílná barva očí. Mladší sestra modelky Taťány Kuchařové Lívie se před lety v showbyznysu pohybovala a dodnes je jejím velkým koníčkem zpěv. Žije v rodném Opočně, pracuje ve školce jako učitelka a na částečný úvazek vyučuje právě zpěv. Mimo to pořádá akce spojené s ženskými kruhy, předporodními rituály, esoterikou a hlubinnou regresní terapií. Kromě Taťány má Lívie ještě o tři roky mladší sestru Kristýnu (27).

Ambice uspět v modelingu po vzoru sestry ovšem Lívie nikdy neměla. „Nikdo mě do toho nenutil, takže nebyl důvod. Nemám na to výšku ani tělesné proporce,“ míní Kuchařová v našem rozhovoru. „Dobře, proporce by se možná nějak zvládly, s tím problém nemám – stačilo by se víc hýbat a zdravěji jíst. Ale s tou výškou už nic nenadělám. Ségra je vyšší, takže bylo rozhodnuto,“ krčí Lívie rameny.

Jiří (73) a Yvetta (60) Kornovi

Sestra Jiřího Korna Yvetta je dětskou filmovou hvězdou. Znovu na sebe upozornila minulý rok, kdy se po 30 letech k natáčení vrátila. Na tiskovou konferenci k novému seriálu Tomáše Magnuska Společně sami dorazila v převleku za bezdomovkyni. Prozradila, že se aktuálně stará o ovce a 8 koček a daří se jí dobře.

Magazínu Lifee.cz později Magnusek vysvětlil, že jej s Yvettou Kornovou pojí dlouholeté přátelství, protože herečka žije kousek od Náchoda, z nějž pochází také on. Roli bezdomovkyně prý přijala bez váhání. Image kvůli té roli příliš měnit nemusela, ona je prostě přirozená,“ nechal se slyšet Magnusek a spolupráci s ní si pochvaluje. „Ona je hrozně slušná, pokorná. Právě po tom všem, čím si v životě prošla, je geniální,“ naráží režisér na hereččinu pohnutou minulost, kdy měla problémy s alkoholem a údajně i drogami.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články