Sestra Jiřího Korna Yvetta se po 30 letech vrátila k filmu: Na tiskovce šokovala svou image, žije s ovcemi a kočkami

Sestra Jiřího Korna Yvetta se po 30 letech vrátila k filmu: Na tiskovce šokovala svou image, žije s ovcemi a kočkami
Zdroj: Herminapress
Bývalá dětská hvězda Yvetta Kornová narušila tiskovou konferenci k novému seriálu Spolu sami.Kornovou, která si hrála na bezdomovkyni, se ze sálu pokusil vyvést jeden z organizátorů akce David Novotný.Herečku Zlatu Adamovskou šokovalo, když si Kornová chtěla sednout na její místo.Proto se hlasitě domáhala pomoci organizátorů.+ 8 fotek+ 9 fotek

Sestra Jiřího Korna Yvetta (60) se po 30 letech vrátila k natáčení s opravdu velkou pompou. Na tiskovou konferenci k novému seriálu Tomáše Magnuska Společně sami dorazila v převleku za bezdomovkyni. Jak magazínu Lifee.cz prozradil režisér snímku, kromě Jiřího Krampola ji nikdo nepoznal a její entrée bylo pro všechny zúčastněné šokem.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 27. 10. 2022 10:30

Poté, co bývalá dětská hvězda narušila tiskovou konferenci a nabídla si chlebíček a džus, chtěla se posadit na volnou židli Zlaty Adamovské. Ta se tak lekla, že rázně zvolala: „No tak to ne, to je moje židle, tady nebudete sedět.“ A zoufale prosila o pomoc organizátory.

Yvettu Kornovou poznal jen Jiří Krampol

Jak nám herečka později vysvětlila, celé překvapení vymyslel režisér Tomáš Magnusek, aniž by o svém vtípku komukoliv řekl. „Já se s ní během natáčení vůbec nepotkala a dnes jsem ji opravdu nepoznala. Asi to byl pro nás stejný šok, jako pro vás," sdělila Lifee.cz poněkud otřesená Zlata Adamovská.

Magnusek se oproti tomu královsky bavil. „Bylo to dobře vymyšlené, že? Vymyslel jsem to já a nikdo o tom nevěděl. Jedinej Krampol ji poznal!" chválil svůj nápad režisér nového seriálu.

Na ulici dostala Yvetta Kornová stravenku

Yvetta Kornová se po svém odhalení na tiskové konferenci příliš nezdržovala, jen stručně sdělila, že se aktuálně stará o ovce a 8 koček a daří se jí dobře. V novém seriálu hraje po boku Martina Dejdara bezdomovkyni a ve své roli je tak přesvědčivá, že ji před tiskovkou litovali dokonce i kolemjdoucí. „Když jsem teď v přestrojení čekala před budovou, dostala jsem od nějakého pána stravenku,“ zahlásila a zamávala zmiňovaným poukazem na jídlo.

Yvetta Kornová opustila sklenku a vrací se k herectví

Magazínu Lifee.cz režisér Tomáš Magnusek vysvětlil, že jej s Yvettou Kornovou pojí dlouholeté přátelství, a to díky tomu, že herečka žije kousek od Náchoda, z nějž on pochází. Roli bezdomovkyně prý přijala bez váhání. Image kvůli té roli příliš měnit nemusela, ona je prostě přirozená," nechal se slyšet Magnusek a spolupráci s ní si pochvaluje. „Ona je hrozně slušná, pokorná. Právě po tom všem, čím si v životě prošla, je geniální," naráží režisér na hereččinu pohnutou minulost, kdy měla problémy s alkoholem a údajně i drogami.

Dívala jsem se na televizi a chlastala, líčila Kornová

V protialkoholní léčebně skončila někdejší úspěšná dětská herečka celkem čtyřikrát„Já si myslím, že jsem se prostě cítila být sama, ale nevím, jestli to má nějakou souvislost. Potom, když jsem začala hrát ve filmech, tak tam se pije, co si budeme povídat, tak tam jsem začala. Uzavřela jsem se sama do sebe. A pila jsem s přemírou. A když jsem netočila, tak jsem se začala zavírat doma. A jenom jsem pletla svetry, strašně dlouhé svetry, dívala se na televizi a chlastala," uvedla v pořadu 13. komnata Yvetta Kornová, kterou si pamětníci vybaví ve filmech Přijela k nám pouť, Housata nebo My z konce světa.

Yvetta Kornová bydlí s mužem, chová ovce a kočky

Podle Tomáše Magnuska se Yvettě aktuálně daří dobře. „V jakém je životním období? Teď je to lepší, protože má práci, točí a má co dělat. Vždycky, když  člověk má co dělat a nenudí se, tak je to dobré," vysvětluje režisér, bydlí s jedním kolegou, pánem, na usedlosti, kde mají zvířátka - ovce, asi osm koček... tam si tak hezky chillují a jsou šťastní."

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články