Styling z pekla Megan Fox a Machine Gun Kellyho: Ona ukázala vše v průhledných šatech, on své trenky do pasu

Styling z pekla Megan Fox a Machine Gun Kellyho: Ona ukázala vše v průhledných šatech, on své trenky do pasu
Zdroj: Profimedia
Takto vyšňořeni se snoubenci Megan Fox a Machine Gun Kelly nedávno objevili v ulicích Malibu cestou do restaurace Nobu.Rapper Machine Gun Kelly (30) a herečka Megan Fox (37). Dvojice s kontroverzním vkusem i životním stylem.Rapper zjevně počítal s tím, že ze svých značkových spodků předvede víc než jen lem s logem. To herečka dle nezvykle cudné pózy v šatech od návrháře Jeana-Paula Gaultiera odhalila víc, než možná sama chtěla.Nejskrytější částí hereččina těla se tentokrát stala šíje obtěžkaná řadou náhrdelníků.+ 3 fotky+ 4 fotky

Dvojice proslulá nejen svými bizarními modely nenechá své kritiky nikdy dlouho zahálet. Nejnovější várka jejich párových outfitů je rozšířena o další dvě nezapomenutelné kreace. Snoubenci si ruku v ruce vyrazili na večeři do restaurace Nobu v Malibu a vzhledem k jejich pověstnému provokativnímu vkusu to ani tentokrát nezůstalo bez patřičné odezvy.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 27. 07. 2023 18:00

Herečka Megan Fox (37) pohoršené reakce rovnou očekávala, a tak se vzápětí do feedu svého instagramového profilu vyjádřila k nejprovokativnějšímu prvku kompletně transparentních šatů s psychedelickými vzory od Jeana-Paula Gaultiera.

“Než mi začnete naštvaně psát: Ne, to opravdu nejsou mé bradavky, uklidněte se. Ty jsou celé bezpečně ukryté pod kryty. Takže žádný strach, všichni prožijeme další den bez trhliny v časoprostoru,” s předstihem uklidňovala herečka své hatery u příspěvku, kde si cudně kryje bříško dlaní s několikacentimetrovými bílými nehty s ostrými špičkami. Jejích více než dvacet milionů sledujících ale mluví spíše o opačném efektu takových kreací.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Megan Fox (@meganfox)

Obdivné ohlasy i studená sprcha kritiků

Příspěvek si záhy vysloužil na dva a půl milionů obdivných srdíček. Posměšné posty rozhodně mezi várkou obdivných nezapadly. Extravagantní a provokativní znovuobnovený pár je ale na podobné útoky na jejich životní styl i vkus zvyklý a zjevně se takovými reakcemi nenechá v ničem ovlivnit.

Při večerní procházce po Malibu, kde ji a rappera zastihli fotografové, ale svá ňadra Megan cudně skrývala. Nalepovací kryty asi neplní funkci plnohodnotného oděvu, a tak si herečka po celou dobu, kdy se vystavovala objektivům fotoaparátů, podvědomě držela ruce před svou bujně tvarovanou hrudí. Přitom s odhalováním jindy příliš problémů nemá.

Stahovací bombarďáky vytáhla Megan Fox až pod prsa

Důmyslně kryté bradavky ale patří jen k zlomku provokativních prvků, kterými svůj outfit Megan tentokrát vyšperkovala. Šaty, které sice střihem cudně sahají až ke kotníkům a nezdobí je ani výrazný dekolt ani odhalené paže, jsou ušity z takového materiálu, aby nic neskrýval. Neskryl tedy ani vysoko střižené stahovací kalhotky, které Megan sahaly až pod prsa. Protipól negližé v nude odstínu ale důmyslně modelu vytvořily páskové střevíčky na jehle. Jediný nudně normální prvek celého bláznivého módního počinu, který dvojice vynesla do kalifornských ulic.

Nejkrytější částí těla známé sexbomby tak paradoxně zůstala šíje, kterou herečka obtěžkala celou řádkou stříbřitých náhrdelníků. 

Machine Gun Kelly nasadil perly, symbol cudnosti

Rapper Machine Gun Kelly nezůstal vedle své kreativní partnerky o mnoho pozadu. O co níže klesly jeho džíny připomínající tepláky, o to výše si vykasal bílé boxerky s logem Calvin Klein. S materiálem ale naopak šetřil v horních partiích. Jeho tělo téměř do posledního centimetru zdobí tetování, bílý crop top s rozhalenkou tak v podstatě využil jen jako prostor rámující šperky, kterými své dílo doladil. Nezapomněl na trendy perly ani obligátní kříž. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články