Ze Shakiry se po rozchodu s Piquém stala učitelka tance: Troufnete si na její svůdné pohyby?

Shakira zahání smutky z rozchodu tancem: Gerard Piqué začal pařit a zpěvačka znovu nakopla kariéru
Zdroj: Showpix
Zpěvačka Shakira a její dlouholetý partner Gerard Piqué se rozešli. Hvězdný pár byl spolu 11 let. Na snímku se synem Milanem, který letos oslavil 9. narozeniny.Pár má ještě druhého syna Sashu, který se narodil v roce 2015. Fanoušci slavného páru čekali svatbu, místo toho přišel rozchod. Údajně kvůli Piquého nevěře.+ 8 fotek+ 9 fotek

Zpěvačka Shakira (45) oznámila začátkem června rozchod se svým dlouholetým partnerem Gerardem Piquém (35) a od té doby je velice aktivní na sociálních sítích. Rozpad vztahu, u kterého fanoušci čekali, že skončí svatbou, se snaží kompenzovat i jinou aktivitou. Učí lidi tancovat.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 28. 06. 2022 12:00

Shakira a Piqué se rozešli v dobrém, přeci jen spolu mají syny Milana (9) a Sashu (7). „S politováním musíme potvrdit, že se naše cesty rozešly. Pro dobro našich dětí, které jsou u nás na prvním místě, žádáme všechny o respektování našeho soukromí,“ vzkázala zpěvačka prostřednictvím svého PR manažera.

Piqué prý vede po rozchodu nezřízený život

Za rozchodem údajně stojí nevěra slavného fotbalisty. Deník Mirror dokonce uvedl, že jej měla zpěvačka načapat s jinou ženou přímo v posteli. Šíří se také fámy, že Piqué od chvíle, kdy jej Shakira vyhodila z domu, vede nezřízený život. Denně vyráží s kamarády na párty a vrací se až nad ránem.

Shakira se s krachem vztahu vyrovnává tancem

Shakira se s rozchodem vyrovnává jinak, a to tancem. Stala se členkou poroty v pořadu Dancing With Myself, který vysílá televizní stanice NBC, a v rámci propagace pořadu přidává i návodná videa s tanečky na svůj profil na sociální síti. Troufnete si zkusit tančit podle Shakiry v tomto videu?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený NBC Entertainment (@nbc)

Vlastní choreografie na píseň Push It

Kolumbijská zpěvačka zasedá v porotě soutěže se zpěvákem Nickem Jonasem ze skupiny Jonas Brothers a tanečnicí Lizou Koshy. Společně s Nickem před nedávnem nacvičili vlastní choreografii na píseň Push It od Salt-N-Pepa. Tu si můžete vyzkoušet podle následujícího videa.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený NBC Entertainment (@nbc)

Pořad pro milovníky tance

Pořad Dancing with Myself vyzve v jednotlivých dílech skupinu milovníků tance k učení se nové choreografii, kterou předvede jeden z hvězdných porotců. Soutěžící mají omezený čas se kroky naučit a na konci pořadu vystupují před diváky ve studiu. Shakira, Nick a Liza jim dávají zpětnou vazbu, ale jsou to diváci, kdo vybírá vítěze večera. Tak co, vyzkoušíte taneční kroky mistrů?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články