Dovolená snů: 10 nejlepších hotelů světa roku 2018

Nayara Springs vás dostane.
Zdroj: Nayara Springs
Umaid Bhawan Palace je chloubou Indie.Na Maledivách je Gili Lankanfushi jasnou volbou.Úžasný hotel v centru Hanoje.Skvělý poměr kvalita a cena.+ 6 fotek+ 7 fotek

I letos cestovatelský server Trip Advisor zveřejnil žebříček těch nejlepších hotelů dle recenzí cestovatelů. Najdou se mezi nimi skvosty, které si budete moci dovolit i vy.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 30. 12. 2018 20:30

Na první příčce se umístil Viroth's Hotel v  Kambodži. To je jistě potěšující pro cestovatele, kteří podlehli kouzlu Asie, kde ubytování samo o sobě není drahé a teď si navíc budou moci dopřát i tuhle pohádku.

„Elegantní, klidná, zelená a luxusní oáza. Přátelský, nápomocný a přesto nevtíravý personál. Hotel Viroth's není jen skvělým místem pro návštěvu úžasných chrámů, ale je destinací sám o sobě,“ říkají o tomto místě návštěvníci.

Nebeský rezort Tulemar Bungalows & Villas na Kostarice skončil na druhém místě. Rozkládá se v Tulemarských zahradách s neskutečným výhledem na pobřeží Manuel Antonio. Navíc budete mít exkluzivní přístup na pláž, která patří k hotelu, a ke čtyřem bazénům, které stojí za to.

Na třetím místě skončila nejunikátnější a největší soukromá rezidence na světě – Umaid Bhawan Palace Jodhpur v Indii. Veškeré vybavení bylo připraveno pro královskou rodinu, takže se můžete těšit na prostorné pokoje, supermoderní vybavení a luxusní koupelny.

Čtvrtý skončil zaslouženě okouzlující hotel Hanoi La Siesta Hotel & Spa. Ten je známý především svým milým a ochotným personálem a nadstandardními službami.

„Velký dojem na nás udělaly služby, pokoj a jídlo. Hotelu bychom dali 10 hvězdiček, kdyby to šlo,“ říkají hodnotitelé.

Pokud chcete v zimním období vyrazit někam za sluncem, Maledivy jsou jasná volba, proto hotel na tomto souostroví v první pětce není žádným překvapením. Na páté příčce se konkrétně umístil Gili Lankanfushi, jeden z nejluxusnějších a nejdražších hotelů světa. 

„Absolutní ráj s dokonalým pohodlím a soukromím. Obsluha vily je jako bojovník ninja. Přichází a odchází, aniž byste ji spatřili a přesto udržuje vše v dokonalém pořádku.“

Italský Hotel Belvedere se pyšní šestým místem. Je otevřen v letních měsících a dojem na vás udělá především jeho rustikální okolí. Můžete se také kochat výhledem na nedotčené zahrady a jezero.

Sedmá příčka patří The Nantucket Hotel & Resort v USA. Kromě úžasné pláže a restaurace hotel disponuje i programem pro děti, který mohou využít, zatímco vy si budete užívat vyhřívaných bazénů, fitness centra nebo lekcí jógy. A pokud vám i to bude málo, můžete přenocovat ve vinici Martha's Vineyard, která k hotelu patří. 

Číslo osm si odnesl francouzský hotel La Reserve Paris Hotel and Spa v samém srdci Paříže. Na své si v něm přijdou především milovníci romantiky. Atmosféra i styl podniku z místa doslova stříká.

Na deváté pozici skončil Nayara Springs opět na Kostarice. Uklidňující prostředí s termálními prameny vás nadchne. Prameny vyhřívají privátní bazény, které nebudete chtít opustit, ale kdyby přeci jen, můžete navštívit jednu ze tří velmi dobře hodnocených restaurací.

No a do desítky se ještě probojoval Hanoi La Siesta Hotel Trendy  levný stylový hotel v centru Hanoje. Cena za noc činí v přepočtu 1 672 Kč, což je za tu kvalitu opravdu velmi málo.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články