Horoskop věrnosti: Podívejte se, jak to mají jednotlivá znamení zvěrokruhu se zálety!

Žena, nevěra
Zdroj: Unsplash
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani jsou hodně upřímní a nevěru považují za zradu!BÝK (21. 4. - 21. 5.): Pro Býky je velice důležitá stabilita a nechtějí svůj vztah ohrozit kvůli nějakému úletu!BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci mohou ten správný protějšek hledat dlouho, do té doby není nic vyloučeno!RAK (22. 6. - 22. 7.): Pro Raky je láska a rodina na prvním místě, proto patří mezi věrná znamení!+ 8 fotek+ 9 fotek

Nevěra - strašák v téměř každém vztahu. Někdo je věrný už z principu, jiný "ulítne", když mu není věnována dostatečná péče. A další si s věrností hlavu vůbec neláme! Podívejte se na charakteristiku jednou větou, jak to mají se zálety jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 16. 01. 2023 05:39

Před oltářem si slibují věrnost až za hrob, realita však už tak růžová nebývá. Podle průzkumů bylo partnerovi či partnerce alespoň jednou nevěrných téměř 42 procent Češek a Čechů.

Na cizoložství jsme se podívali i optikou astrologie. Co říká? Tak třeba to, že Berani považují nevěru za zradu, Býci nechtějí vztah ohrozit kvůli pobavení a pro Raky je láska na prvním místě.

Podívejte se ale do galerie na všechna znamení zvěrokruhu. Najdete tam charakteristiku věrnosti jednou větou.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články