Jindra (39): Nový přítel se mi jevil jako sympaťák. Po jedné události jsem na něj ale změnila názor

Jindra (39): Nový přítel se mi jevil jako sympaťák. Po jedné události jsem na něj ale změnila názor
Zdroj: Freepik

Podle toho, jak se partner chová ke svým rodičům, pochopíte, jak se v budoucnu bude chovat k vám. Když Jindra zjistila, jak zachází s mámou a tátou její nový partner, rozhodla se pro radikální řešení.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 08. 08. 2021 13:00

S Arnoldem (42) se známe teprve krátce. Seznámili nás naši kolegové z práce. Kolegyně mi říkala, že to je muž přímo pro mě. Já si to po nedávné zkušenosti opravdu nemyslím. To, čeho jsem byla svědkem, jsem ještě nikdy neviděla a velmi to ovlivnilo to, jak se náš vztah s Arnoldem bude vyvíjet dál.

Hodlala jsem žít jen pro děti

Upřímně jsem si svoji velkou lásku už odbyla. S bývalým manželem jsme tvořili nerozlučnou dvojku dlouhých patnáct let. Pak se ale ukázalo, že každý směřujeme jinam, a naše manželství krachlo.

Ani jeden z nás nemůžeme říct, že bychom na toho druhého vzpomínali ve zlém. Vycházíme spolu velmi dobře, především nás k tomu nutí naše dvě děti, které máme ve střídavé péči. Proto můžu říct, že už nikoho na vážný vztah nehledám.

Našla jsem si parťáka

První schůzka s Arnoldem nijak nevybočovala z normálu. Je to hezký chlap, docela vtipný a pro mě byl příjemným odreagováním od každodenní rutiny. Chodili jsme spolu na večeře, na procházky i na větší výlety. Najednou jsme spolu byli skoro tři měsíce a mně přišlo, že jsem si čas strávený s ním opravdu užila.

Arnold evidentně také nebyl ve vztahu se mnou nešťastný. Sám totiž navrhl, jestli spolu nechceme strávit víkend. Vyrazili jsme tedy do Jižních Čech, kde přítel zarezervoval hotel. Když jsme tam ovšem přijeli, řekli nám, že o naší rezervaci nic nevědí a mají plno. Museli jsme si hledat jiné ubytování. „Nechtěl jsem to tak, ale není zbytí. Moji rodiče bydlí nedaleko, můžeme přespat u nich, jestli souhlasíš,“ řekl mi.

Úplně jsem na něj změnila pohled

Já nic nenamítala, a tak nás čekal víkend u jeho rodičů. Byli to milí lidé, tím spíš nechápu, proč se k nim Arnold choval tak ošklivě. V sobotu dopoledne za námi přišel jeho táta, že by potřeboval s něčím pomoct. „A to si to dřevo neumíš naštípat sám?“ utrhl se na něj Arnold, ale s nechutí mu nakonec pomohl.

Ani svoji maminku nevynechal a při obědě ji celou dobu sekýroval, že mu jídlo, které navařila, nechutná a jelikož tvrdě pracoval, zasloužil by si víc než jen salát. Nešlo mi do hlavy, proč se tak chová. Takhle jednat s rodiči mi přijde otřesné, měl by jim prokázat nějakou úctu, přece ho vychovali. Po víkendu mi bylo jasné, že náš vztah nebude mít dlouhého trvání. S někým takovým rozhodně nechci trávit čas.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články