Pamatujete na účesy 90.let? Frčelo natupírované háro nebo nadýchané mikádo

Hlavně vkusně, že?

Není snad nikdo, kdo by neměl v paměti účesy z devadesátých let. Všichni jsme se koukali kolem sebe nebo minimálně na televizi, kde nás hrdinové seriálu Přátelé nebo Chůva k pohledání inspirovali svým hárem. Tohle jsou ty nejčastější vlasové kreace.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 01. 2018 15:44

Jaromíra Jágra milovala nejedna žena, a to i přesto, že měl na hlavě něco, co vypadalo jako vrabčí hnízdo s ocáskem navíc. Během své kariéry si ho občas nechal narůst delší a jeho účes se přejmenoval na deku. Jsou i tací, kteří ji na hlavě nosí dodnes.

Inspirovat se účesem Rachel Green ze seriálu přátelé se nechal snad celý svět. Sama herečka Jennifer Aniston prohlásila, že to byl nejhůře udržovatelný účes ze všech a nikomu by nadýchané mikádo nedoporučovala.

Kapele Lunetic omdlévaly v davu fanynky, a tak není divu, že se chlapci nechávali stříhat podobně. Dostat holku do postele na "pěšinku Martina Kociána" bylo něco.

Fran Fine byla ústřední postavou seriálu Chůva k pohledání, a díky účesu až do nebe se stala nepřehlídnutelnou. V seriálu si často snaží účes ještě zvýšit. Tupírování vlasů bylo na denním pořádku, a to nejen na televizních obrazovkách.

V peroxidu se jelo ve velkém. Hlavní propagátor byl dlouhá léta Eminem. Od drastické metody barvení se naštěstí už ustoupilo. Vlasy po ní zrovna moc nekvetly. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články