Plavky jsou out, přichází vláda izolačky!

Klientky lázní Erika Bronze Spa si nechávají bikiny tvořit přímo na těle – pomocí lepicí pásky.
Zdroj: Pilar Olivares/Thisisinsider.com
Nevzhledné od sluníčka vypálené linie jsou minulostí. V brazilském Riu de Janeiru otevřeli lázně, jejichž klientky upřednostňují lepicí pásku před bikinami.Autorkou tohoto nápadu je Erika Romero Martins (34).Ta si v rušném brazilském městě otevřela wellness centrum pro ženy Erika Bronze Spa, jež se díky neotřelé službě dostalo do médií.Martins používá izolační pásku k vytvoření geometricky precizních bikin přímo na tělech klientek.+ 7 fotek+ 8 fotek

Zima patří k nejoblíbenějším ročním obdobím, kdy Evropané cestují za hranice, aby se zahřáli a nachytali bronz v dalekých exotických zemích. Patříte-li k nim a toužíte-li po dokonalém opálení, nezapomeňte si do kufru přibalit maskovací pásku – a plavky klidně nechte doma.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 05. 01. 2017 08:54

Podle Eriky Romero Martins (34) je to ta nejefektivnější cesta k dokonalému opálení. Tato Brazilka si v Riu de Janeiru otevřela lázně pro ženy Erika Bronze Spa, kde si mohou odpočinout – a získat svůdný bronz téměř na sto procentech těla.

To díky maskovací pásce, která plně zastoupí plavky. Martins ji používá k vytvarování titěrných bikin přímo na tělech klientek. Odvážná služba? Jak pro koho. Zákaznice tohoto relaxačního nechávají v touze po precizních liniích stud přede dveřmi.

Martins používá lepicí pásku opravdu jen tam, kde je to třeba – k zakrytí bradavek a ohanbí. Díky tomu umožní opálení na maximální ploše těla.

Její klientky jezdí mezi 7 a 8 ranní, zaplatí poplatek 20 dolarů (v přepočtu asi 500 korun) za 3 hodiny a přistoupí k polepovací proceduře. Některé používají urychlovač tvorby melaninu, aby vytouženého opálení dosáhly rychleji.

Až tedy budete balit zavazadlo na letošní dovolenou, nezapomeňte na aktuální trendy: plavkám odzvonilo, přichází vláda izolačky!

Zdroj: INSIDER

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články