Marie Rottrová jako módní ikona žen 80+: Miluje lesk a třpyt a ve svém věku umí vynést vysoké kozačky i černou barvu

Marie Rottrová jako módní ikona žen 80+: Miluje lesk a třpyt a ve svém věku umí vynést vysoké kozačky i černou barvu
Zdroj: Herminapress
Okouzlující oslavenkyně Marie Rottrová disponuje vedle sametového hlasu také charismatickým šarmem a vytříbeným vkusem.Její modely nepostrádají prověřené nadčasové prvky, stejně jako dotek současných nejžhavějších trendů. Metalický lesk a vysoké kozačky doplnily top s hlubším dekoltem a sáčko bez fazony. Nechybí ani nápadný šperk.Na pódiu září nejen svým osobitým pěveckým projevem. Marie Rottrová má v oblibě metalické materiály a umí s takovými kousky skvěle pracovat.Stejně slušivě dopadnou i kombinace s pestrými odstíny. Overal s draperiovým prvkem doplnilo sako ve výrazném růžovém tónu a svou nositelku jednoznačně rozzářilo.+ 6 fotek+ 7 fotek

Nestárnoucí šarmantní dáma, zpěvačka Marie Rottrová, sice dnes slaví již 82. narozeniny, nic to ale nemění na faktu, že s přibývajícím věkem neztrácí naprosto nic ze svého pověstného charisma a stylu. Její jednoduchý a nadčasový šatník s osvěžujícími prvky stávajících trendů může být velkou inspirací pro mnoho žen jejího věku i dámy výrazně mladších ročníků.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 13. 11. 2023 05:00

Ostravská rodačka a interpretka nekonečné řady nesmrtelných hitů jako Lásko, voníš deštěm nebo Markétka i po osmdesátce rozhodně nezahálí. Sice před pár lety ohlásila ukončení kariéry, pódia a koncertní atmosféra jí ale zjevně velice chyběla. Česká Lady Soul tak na letošní prosinec chystá velký koncert v pražské O2 Aréně a ani v průběhu roku neměla Marie Rottrová čas zahálet. Jak vypadá šatník a módní styl dámy, která je i po osmdesátce doslova v jednom kole?

Ušlechtilé kombinace s nádechem trendů

Shrnuto jedním slovem: Styl. Elegantní i uvolněná, módní linie, kterou razí zpěvačka Marie Rottrová s odzbrojujícím úsměvem, je postavena na klasických nadčasových kouscích, kde oceníte i pohodlí při nošení, nikdy si ale neodpustí také prvky, které modelu dodají švih. Obvykle sáhne po metalických materiálech či třpytivých detailech, které každý takový její model, lhostejno, zda jde o pódiový styling nebo outfit do společnosti, ozvláštní decentním leskem a dodají mu tak mladistvý vzhled.

Marie Rottrová miluje lesk

Okouzlující diva české populární scény Marie Rottrová skvěle ovládá triky, jak zatočit s výrazem tváře i během času jednoduchým zapojením omlazujících módních prvků. Top s volným výstřihem a dlouhými rukávy tak často volí v lehce třpytivých tónech, když sáhne po černé, neopomene využít prostor pro hlubší dekolt a doplnit jej masivnějším šperkem.

Stejně šťastnou ruku má zpěvačka i při volbě spodních dílů. Velmi ráda nosí sukně, které končí v ideální výšce pod koleny, omlazující efekt takovému modelu Marie Rottrová hravě zařídí zapojením super trendy vysokých shrnutých kozaček z materiálu s odlišnou strukturou. Když vyrazí v sukni na pódium, tulipánový střih pouzdrového modelu doladí jehlovými podpatky lodiček s ostrou špičkou. V páru s třpytivým topem se zavinovacím efektem pak sofistikovaný komplet elegantního rázu nemá chybu.

Trendy béžová, zářivá růžová, nebo obě najednou

Marie Rottrová se rozhodně nebrání ani dalšímu velmi omlazujícímu prvku – výrazným barvám. Není ji cizí třeba zářivě růžová, která patří k nejvýraznějším barvám tohoto roku. A když ji propojí se smetanovým overalem s extravagantní, ale přesto decentní modelací, zatoužíte okoukat z jejího stylu víc.

Stejně stylově zvládá zpěvačka i zapojení pudrových a béžových tónů, které v módě patří k nejuniverzálnějším, přesto ale musíte mít dobrou ruku při výběru konkrétního odstínu. A to se Marii Rottrové vždy daří. Teplé podtóny nebo propojení s pudrově růžovou správně koresponduje s jejím typem pleti i odstínem vlasů, takto tónovaná módní kompozice navíc vždy vyhlíží nadmíru elegantně. Stejně, jako je tomu v podání okouzlující oslavenkyně Marie Rottrové.

Jaké modely Marie Rottrová vynesla v poslední době? To zjistíte v naší fotogalerii.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články