Dominik (21): Na roztouženou sousedku se vykašlal milenec. Díky tomu jsem přišel o panictví

Skutečné příběhy o sexu: Na roztouženou sousedku se vykašlal milenec. Díky tomu jsem přišel o panictví
Zdroj: Freepik

První milování si pamatuje každý. Ne vždy to proběhne ideálně, ale takový už je život. Dominik ztratil své panictví díky tomu, že byl zrovna k mání.

Jana Jánská
Jana Jánská 21. 03. 2024 17:00

Táhlo mi na dvacet, chodil jsem do prvního ročníku na vysoké škole a měl jsem před sebou zkouškové období. Rodiče v pátek odjeli na chalupu, abych měl doma klid a mohl se učit.

Sousedka dělala hrozný randál

Máma mi nechala hromadu řízků, ať neumřu hlady, takže jsem už nemusel nic dělat. Jen jsem si po celém pokoji rozložil skripta a sešity s poznámkami. V pátek se mi povedlo projít spoustu věcí a byl jsem rád, že mám dobré tempo.

V sobotu jsem se do toho zakousl o poznání pomaleji. Ale měl jsem před sebou ještě dva dny, takže jsem byl v klidu. Až na to, že odpoledne se ze sousedního bytu začala ozývat hudba. Dokud byla tichá, moc mi to nevadilo. Jenže pak začala hladina hluku stoupat.

Vedle nás bydlí Alice (42). Je to naše rodinná známá. Když jsem byl malý, někdy mě hlídala. To ale bylo ještě v době, kdy byla vdaná. Vím, že asi před dvěma lety od ní manžel odešel, protože nemůže mít děti. Od té doby jsem ji neviděl moc často se usmívat. Zřejmě se s tím ještě nesmířila. Přišlo mi hloupé bouchnout na zeď, aby se ztišila. Kdoví, co se jí honí v palici. Doufal jsem, že nebude mít hudbu nahlas dlouho.

Sousedka čekala návštěvu

Jenže ta hudba mi časem začala pronikat do mozku a nedokázal jsem se soustředit na učení. V jednu chvíli jsem ze vzteku hodil skripta o zeď. Hudba hned utichla. Došlo mi, že jsem se možná zachoval nevhodně, tak jsem se šel Alici omluvit.

Otevřela mi dveře a vypadala docela smutně. "Promiň, já se učím a už je toho asi na mě moc..." řekl jsem tiše. Mlčky na mě koukala a pokývala hlavou. Zaplul jsem zpátky do bytu, jenže na učení jsem už myšlenky neměl. Chlap může být starý mládenec, ale osamělá ženská to asi má těžší. Nevím.

Pořád jsem měl před sebou ten její smutný obličej. A tak mě nenapadlo nic lepšího, než se jít zeptat, jak se má. Myslel jsem, že prohodíme pár slov a já pak budu klidnější. Jenže to dopadlo trošku jinak.

Svedla mě rozvedená sousedka

Když mi znovu otevřela dveře, nebyla už smutná, ale přišlo mi, že je malinko naštvaná. "Promiň, jen se chci zeptat, jestli jsi v pořádku," vykoktal jsem rychle. Opět na mě chvíli koukala, pak mě pozvala dál. Neuniklo mi, že na stole má láhev vína a dvě skleničky. V jedné už bylo víno. "Hele, pokud někoho čekáš, nebudu rušit," řekl jsem a chystal se odejít.

Ona jen zavrtěla hlavou. "Čekala jsem, ale nepřijde," pronesla smutně. Pak mi nalila do prázdné sklenky a sama se napila. Když jsme dopili flašku, chtěl jsem se vrátit k učení. Zvedl jsem se, ale ona mě chytla za ruku a přitáhla k sobě. Řekla mi, že její milenec nepřišel, ale má chuť...

Pak jsme se spolu vyspali. Nečekal jsem, že můj první sex proběhne takhle, ale bylo to hodně zajímavé a osvěžující. Když bylo po všem, vrátil jsem se ke svému učení. A jak jsem odcházel, po dlouhé době jsem na Alicině tváři konečně uviděl úsměv.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články