Děsivá proroctví Nostradama pro rok 2021: Ruská hrozba i přírodní katastrofy

Děsivá proroctví Nostradama pro rok 2021: Ruská hrozba i přírodní katastrofy
Zdroj: Wikimedia Commons/César de Notre-Dame, Public Domain

Nostradamovy vize budoucnosti jsou snad ještě děsivější než ty od Baby Vangy. Pro tento rok předpověděl jednu katastrofu za druhou. Sluneční bouře, pád asteroidu, a dokonce i biologickou zbraň, která udělá z lidí zombie.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 11. 06. 2021 16:30

Michel de Nostredame zvaný Nostradamus byl francouzský lékař a věštec. Poprvé vydal svá proroctví v roce 1555. Od svého okolí si však vysloužil posměch kvůli špatným výpočtům a opsaným interpretacím. Přesto se v každé době našli lidé, kteří jeho práci bránili. A tak se tomu děje i dnes, kdy se na internetu objevují různá Nostradamova čtyřverší.

Hladomor a přírodní katastrofy

Nostradamus měl údajně předpovědět i epidemii koronaviru která by měla skončit hladomorem. To jde ruku v ruce i s věštbou, že dojde k omezení prodeje v obchodech. Lidé zřejmě začnou vyhledávat možnosti, jak nakoupit levněji a v kurzu budou online nákupy.

Severní Ameriku by mělo na konci listopadu zasáhnout velmi silné zemětřesení. Bát by se měli obyvatelé Kalifornie. Tam ale nejsou silná zemětřesení ničím výjimečným. Půjde tak o přírodní katastrofu dosud nevídaných rozměrů?

Nostradamus varuje před zombie apokalypsou

„Napůl mrtví to započnou. I přes zášť způsobí, že ostatní zazáří,” napsal v šestnáctém století Nostradamus. A splnit se to má právě letos. Vše by mělo začít v Rusku, kde má jakási biologická zbraň vypustit zombie vir. Je to možné?

Pokud se podíváme na různé komiksy, seriály a filmy zabývající se zombie, ne vždy je přesně řečeno, odkud se nákaza vzala. Přišla by z nebes, nebo by se lidé nakazili třeba infikovaným jídlem? Jedno má ale zombie žánr s Nostradamem společné. V obou případech nemrtví převezmou vládu nad světem.

Nebezpečí z vesmíru

Kromě zombie viru by nás měl v tomto roce ohrozit ještě nebezpečný asteroid. Také by mělo dojít ke slunečním bouřím, jenž vyvolají stoupání vodních hladin. To povede k mohutné migraci ze zaplavených oblastí a bojům o přírodní zdroje. Nezbývá tak nic jiného, než doufat, že se mudrcovy předpovědí nesplní...

Zdroje informací:

Express.co.uk: Nostradamus predictions 2021: What are the most terrifying predictions for next year?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články