Dvojnice Marilyn Monroe tvrdí, že v domě slavné herečky straší

Dvojnice Marilyn Monroe tvrdí, že v domě slavné herečky straší
Zdroj: Wikimedia Commons/Frank Powolny, Public domain

Jasmine Chiswell, která je známá jako dvojnice Marilyn Monroe, přišla nedávno se šokujícím prohlášením. V domě hollywoodské hvězdy prý straší. Co se stalo? Setkala se snad známá imitátorka doopravdy s Marilyniným duchem?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 04. 04. 2021 10:31

Jasmine Chiswell si splnila svůj sen. Nejen, že vypadá jako slavná ikona, ale také žije s manželem Maverickem McNeillym v bývalém honosném sídle herečky Marilyn Monroe v Hollywood Hills. A právě tam se měla setkat s duchem, který s oblibou otevírá a zavírá dveře. Navíc se prý v domě ozývají podivné hlasy a kroky...

Děsivá Marilyn Monroe

Jasmine je velmi aktivní na sociálních sítích a v únoru na TikToku zveřejnila video, na němž má být zachycen duch Marilyn Monroe. Snaží se dostat do prázdného pokoje a neustále u toho otevírá a zavírá dveře. Na záznamu je vidět i Jasminin manžel Maverick. Oba pozorují velké dvojité dřevěné dveře, jimiž má pohybovat neviditelná síla.

„Panebože, vidíte to? Je to opravdu děsivé. Jsme strachy bez sebe. Nadpřirozené věci se skutečně dějí. Co to má znamenat?” komentuje celou situaci vystrašená Jasmine. Šlo skutečně o ducha Monroe, nebo to byl jenom obyčejný průvan?

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený JASMINE CHISWELL (@jasminechiswell)

Láska na první pohled

Jasmine se do Los Angeles přestěhovala z rodného Skotska. Chce se, stejně jako její vzor, prosadit ve filmovém průmyslu. A našlápnuto má zatím dobře: její TikTok čítá deset milionů fanoušků, na svém instagramovém účtu má přes 600 000 sledujících. V USA se seznámila se svým mužem Maverickem, který ji podporuje v kariéře dvojnice Marilyn Monroe, a není divu, že se oba ihned zamilovali do bývalého domu slavné herečky.

Duch Marilyn Monroe

„Pozvali jsme si do domu médium,” vzpomíná Jasmine. Dozvěděli jsme se, že duchové jsou zřejmě tři – Marilyn, Joe a ještě jedna entita. Každou noc slyšíme podivné zvuky. Naši přátelé mají navíc pocit, že je u nás někdo neviditelný objímá. Ti duchové si s námi evidentně rádi pohrávají!”

Duše se v domě možná drží proto, že je plný původního vybavení, mezi které patří obrazy, vany nebo třeba ručníky, jež Marilyn používala. Na jedné ze zdí Jasmine dokonce našla hereččin podpis. Podaří se jí někdy spojit se se svým idolem doopravdy?

Zdroje informací:

Express.co.uk: Marilyn Monroe’s ghost is haunting lookalike’ who lives in her LA home

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články