Nejbizarnější americké zločiny roku 2022: Žena si v supermarketu chtěla pořídit dítě, nabídla půl milionu dolarů

Podivné kriminální případy roku 2022: Američanka chtěla koupit dítě v supermarketu, na dřevo vysázela balík
Zdroj: Unsplash
V říjnu vypustila Rorie Woods na policisty roj včel. Někteří ji považují za kriminálnici, jiní za hrdinku. Léta totiž bojuje proti zabavení domovů v jejím sousedství. Když přišla řada na jejího souseda a kamaráda Altona Kinga, vypustila na zasahující policisty roj pěkně vzteklých včel...Ke kurióznímu porušení zákona došlo na lodi v Biscayne Bay v Miami, kde budoucí ženich Tom Rivas poklekl před svou vyvolenou s žádostí o ruku. Poté byly do vzduchu vypuštěny balónky. Maximální počet je však pouze deset kusů, což bylo překročeno. Želvy si totiž mohou balónky splést s medúzami a pozřít je. Výsledek? Pokuta ve výši 23 000 dolarů.Nevěsta Danya Svoboda a kuchařka Joycelyn Bryant si myslely, že to bude velká sranda, když přidají do jídla marihuanu. Hosté na to měli jiný názor. Někdo se pozvracel, jiný si myslel, že mu vyskočí srdce z hrudi. Další měl prapodivné halucinace. A problém byl na světě. Na Floridě je marihuana pro "rekreační" účely zakázána.Klasický Američan. Když se dozvěděl, že se coby obyčejný turista nemůže setkat s papežem Františkem, začal ze vzteku rozbíjet sochy v jednom vatikánském muzeu...+ 4 fotky+ 5 fotek

Kriminalita v Americe patří mezi horká témata. Až 12 měst letos dosáhlo rekordní úrovně vražd. Kupříkladu ve Filadelfii byla tak špatná situace naposledy v devadesátých letech. My se však na téma americké kriminality podíváme z té odlehčenější stránky.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 01. 12. 2022 16:00

Konec roku se pomalu blíží a je na čase začít bilancovat. V tomto období se obvykle dočteme jen o těch nejbrutálnějších zločinech. Co se ale na chvíli pobavit a ohlédnout za těmi, které lze označit jediným slovem – bizarní. Nad čím policisté nevěřícně kroutili hlavami v roce 2022?

Potyčka s Bigfootem

Jeden z nejbizarnějších zločinů má na svědomí rybář Larry Sanders. V červenci se vydal se svým kamarádem Jimmym Glenem Knightenem na lov u řeky South Canadian River v jihovýchodní Oklahomě. Ještě téhož dne se vrátil domů s tím, že Jimmyho zabil.

To ale řekl pouze dceři. Policistům tvrdil, že Jimmy chtěl původně zabít jeho a povolal si k tomu Bigfoota. Larry se prý začal bránit a svého kolegu během potyčky škrtil. Zřejmě aby přestal ovládat bájné monstrum. Větší pohádku si asi vymyslet nemohl. Na vině pravděpodobně byly drogy, se kterými měl dotyčný v minulosti problémy.

Chtěla si koupit dítě

Skutečná miminka se v obchodní sítí Walmart neprodávají, jenomže Rebecca Lanette Taylor to jaksi nedokázala pochopit. Vše začalo u samoobslužné pokladny. Všimla si jedné ženy s dítětem, jenž mělo blond vlasy a modré oči. Ihned se k ní vydala a začala se vyptávat, zda by své dítě neprodala.

Žena si nejprve myslela, že jde o skrytou kameru, jenomže Rebecca jí ukázala, že má u sebe v hotovosti 250 000 dolarů. Samozřejmě dostala zamítavou odpověď. Nedala si však pokoj a ženu s dítětem následovala i na parkoviště. Tam částku zdvojnásobila. Vyděšená matka zamkla dítě v autě a začala se s již notně nervózní Rebeccou dohadovat. Ta se po zatčení dotčeně ohradila proti všem obviněním. Prý nic takového neudělala. Do obchodu si šla koupit jen čůrací podložku pro svého pomeriana, což je takový malý huňatý pejsek, který vypadá jako na baterky...

Na další neuvěřitelné kriminální případy roku 2022 se můžete podívat do galerie...

Zdroje informací: 

Wikipedia.org: Crime

Grunge.com: The Most Bizarre Crimes That Happened In 2022

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články