Rozzuřená Clara Harris: Nevěrného manžela ztrestala svým Mercedesem, přejela ho celkem třikrát

Vražda na čtyřech kolech: Zubařka Clara Harris ztrestala nevěrného manžela neobvyklým způsobem
Zdroj: Pixabay

Clara Harris měla ve svém životě všechno. V osmdesátých letech se z Kolumbie přestěhovala do Ameriky, kde si otevřela úspěšnou dentální praxi. Se svým manželem, ortodontistou Davidem, měla dva syny. Vše se zdálo být dokonalé, jak po soukromé, tak profesionální stránce. Pak ale přišel 24. červen 2002, kdy Clara přejela svého muže autem. Proč?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 21. 03. 2023 11:00

Clara věděla, že je jí manžel nevěrný, pro jistotu si však najala ještě detektivní agenturu. Jakmile se jí to potvrdilo, rozhodla se ho zabít. Za to si vysloužila dvacet let vězení.

Život Clary a Davida Harrisových

Clara se narodila 3. února 1958 v kolumbijské Bogotě. Jejím přáním bylo stát se zubařkou. A toho se také držela. Po vystudování školy zamířila do Spojených států. V Houstonu se seznámila se svým budoucím manželem Davidem. Jelikož byli do sebe bláznivě zamilovaní, necelý rok poté se konala svatba. Vše se zdálo být perfektní, dokud si David v roce 2002 nezačal románek se svou recepční Gail Bridges.

Clara o aféře věděla. Manžel se jí k tomu navíc sám přiznal. Clara, coby žena činu, se rozhodla za jeho milenkou zajít a oznámit jí, že má vyhazov. David s tím neměl problém, jen prosil, aby se s Gail mohl ještě naposledy sejít a vše urovnat. Claire i tentokrát najala soukromé detektivy, aby jí referovali o tom, zda svou část dohody dodržel. Jenomže pak přišla zdrcující zpráva. David se s milenkou nehodlal rozejít. Ba naopak, zavedl ji do hotelu. A navíc do toho, ve kterém kdysi měl svatbu s Clarou.

Vražda Davida Harrise

Hrůzného činu se zúčastnila i Davidova dcera z prvního manželství Lindsey, která trávila léto právě v Houstonu. Ten den (24. července) seděla v Mercedesu s rozzuřenou Clarou. Ta nejprve vešla do haly hotelu, kde seděl její manžel s milenkou. Následně jí dala facku. "Tuhle ženu můj muž klátí," vysvětlila přihlížejícím. To už nevydržela ani Lindsey a začala svého otce mlátit. Clara zase strhla Gail halenku.

Když to David uviděl, srazil svou ženu na zem. V ten okamžik povedenou skupinku vyvedli ven hoteloví zaměstnanci. Clara s Lindsey nasedly do Mercedesu a vyčkávaly. Jakmile se David objevil před autem, Clara šlápla na plyn a přejela ho, pak znova a ještě jednou. Lindsey začala hystericky křičet a mlátit Claru pěstmi do obličeje, přeci jen šlo o jejího otce. Jakmile zastavila, vyběhla Lindsey z auta a vrhla se k mrtvole, kterou začala s pláčem objímat. Po chvíli se přidala i Clara. Naposledy svému muži řekla, že ho miluje...

Pečlivě sledovaný případ

Příběh o rozzuřené zubařce, která zavraždila nevěrného manžela, rezonoval nejen v médiích. Její synové byli svěřeni do péče rodinným přátelům. Lindsey se posadila na svědeckou lavici a vypovídala proti ní. Porota mohla shlédnout celé video s vraždou, neboť parkoviště před hotelem bylo monitorováno.

Kvůli špatnému úhlu však bylo vidět, jak Clara přejela Davida jen jednou, a na tom začala obhajoba stavět. Poté ale vypovídal jeden strážník, který celý incident viděl na vlastní oči a potvrdil, že ho přejela třikrát. Paradoxně na Valentýna roku 2003 byla odsouzena ke dvaceti letům odnětí svobody a pokutě ve výši deset tisíc dolarů. Po svém propuštění v roce 2018 řekla v pořadu slavné moderátorky Oprah Winfrey, že se během té doby vyrojilo hodně pomluv a spekulací. Pravdou prý je, že se ocitla v takové situaci, která měla, dle jejího názoru, jen jedno možné východisko...

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Murder of David Lynn Harris

Allthatsinteresting.com: The Shocking Story Of Clara Harris, The Woman Who Killed Her Cheating Husband With Her Mercedes

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články