První lásky Adiny Mandlové: Před jedním klukem se styděla svléknout, pak uháněla staršího milence své kamarádky

úvodní foto
Zdroj: Profimedia

Oblíbená herečka Adina Mandlová měla pověst ženy, jejíž postelí prošla spousta mužů. Začátky jejího milostného života tomu ovšem nenasvědčovaly. Kvůli jednomu z milenců své matky se jí dokonce sex několik let ošklivil...

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 02. 02. 2023 14:00

Když budoucí herecké hvězdě zemřel tatínek, její maminka Anna zůstala sama na čtyři děti. A tak začala využívat svých tělesných půvabů. „Měli jsme najednou spoustu "strejčků": mlynáře, k němuž hoši chodili tajně v noci se starým kočárkem pro pytle mouky, řezníka, který dodával maso a buřty jednou týdně osobně..." začíná Adina Mandlová výčet mužů, kteří se motali kolem její maminky. Ona sama v té době ještě jen zjišťovala, co lze najít u opačného pohlaví.

První láska Adiny Mandlové

Podnikavá maminka se jednu dobu pustila také do pronajímání pokojů v rodinné vile. Zejména po první světové válce, když byla bída a rodina se musela spoléhat jenom na to, co dopěstuje nebo dochová na dvoře. A také na to, co děti ukradnou na polích sousedů. Ale zpátky k těm pokojům, které maminka pronajímala studentům. Dávala přednost mužům, ženy nechtěla, prý dělají jenom nepořádek.

Ani jeden z těchto studentů nepadl Adině do oka, tím prvním pravým se stal Aleš, spolužák jejího bratra. Prý to byla láska na první pohled. Aleš byl hezký, ohromně mazaný a nosil prádlo s monogramem, což mi nesmírně imponovalo," vzpomíná Adina Mandlová na svou první lásku v autobiografii Dneska už se tomu směju.

Aleš byl synem velkoobchodníka s obilím, na kterého čerstvě ovdovělý tatínek neměl moc času. Mladá dvojice si psala zamilovaná psaníčka a pak se scházela na půdě, kde si dle hereččiných slov "prozkoumávali vzájemnou anatomii." Jenže ona v té době byla hrozně hubená, a tak si pod oblečení ušila vycpávky, aby to vypadalo, že má velké boky a pozadí. Právě kvůli tomu se před nikým nechtěla svléknout. „A tak k nejhoršímu nedošlo, jenom jsme se líbali a mačkali," vzpomíná Mandlová. Alešovi prý tak zamotala hlavu, až se rozstonal. Když jeho tatínek zjistil důvod, zasáhl a zklamaná dívka svou první lásku už nikdy neviděla...

Další lásky Adiny Mandlové

Mladé srdce ale nezůstane dlouho osamocené a Adina brzy poznala dalšího zajímavého muže. I když možná byl takovým jenom ze začátku. Zamilovala se do svého učitele hudby Gregora, vysokého a štíhlého muže se zrzavými vousy. Prý jí připomínal tatínka.

Měl však jednu nectnost: dloubal se neustále v nose a škrábal v rozkroku, což mě nakonec odradilo, zejména když mě potom bral za ruce, aby mi opravil prstoklad," stěžovala si herečka.

Pak měla takové podivné období. Maminčin nový přítel se jí fyzicky protivil. Prý se potil jako čuně, koupal se jenom jednou týdně a před večeří si u jídelního stolu stříhal nehty u nohou. Ale protože byl primitiv, byl asi moc dobrý v posteli a já je často oba slyšela hekat z ložnice, což mi tak zhnusilo sex, že jsem byla po dlouhá léta frigidní..." vzpomíná zahořkle Mandlová.

Panenství Adiny Mandlové

Ta léta skončila, když jí kamarádka, která chodila s o deset let starším mužem, vysvětlila, že pokud si dá pozor, nemusí otěhotnět. A Adina Mandlová si umínila, že to vyzkouší. Jako prvního si zvolila Františka, staršího milence své kamarádky. „Poprosila jsem ho, jestli by pro mě nemohl udělat to, co dělá pro Anču, protože jednou se to stát musí a panenství mi je stejně na obtíž - tak ať to je aspoň někdo, o kom jsem slyšela, že to dělá dobře," popisuje své mladické trable herečka. Ovšem Františka to ohromně pobavilo a řekl, že musí ještě nějakou dobu počkat, alespoň dokud jí nebude šestnáct.

Adina se do něj přesto zamilovala a dál se spolu stýkali, ovšem došlo prý jenom na líbání. Tehdy Adina maminka zjistila, s kým se dívka "tahá" a dotáhla ji k lékaři, aby prověřil její nedotčenost. Mladou holku to tak namíchlo, že začala na Františka víc tlačit. Jenže ten prý stejně odolal. A když byl převelen do Olomouce, zlomil jí srdce.

Nešťastná dívka se pak doma pořád s každým hádala a vše vygradovalo, když jí maminčin milenec vrazil facku. Sbalila si zubní kartáček a noční košili a zamířila do Olomouce. Tam dorazila pozdě v noci a hladová, ale pevně rozhodnuta najít Františka. Objevila ho zlitého v baru, ale prý hned vystřízlivěl a nakrmil ji a nalil do ní spoustu vína. „Pak mě vzal nahoru do pokoje. A tam jsem přišla o panenství. Byla to celkem bolestná zkušenost a já se divila, co na tom vlastně lidi mají a zda to vůbec stojí za to, zatímco hudba dole v baru hrála Když oschnou meze, na mě to vleze..." popisuje svou první intimní zkušenost Adina Mandlová.

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Adina Mandlová

Adina Mandlová: Dneska už se tomu směju

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články