Temná předpověď Baby Vangy: Válku má vyhrát Rusko, Vladimir Putin prý bude vládcem světa

Temná předpověď Baby Vangy: Válku má vyhrát Rusko, Vladimir Putin prý bude vládcem světa
Zdroj: Wikimedia Commons/Пакко, CC BY-SA 3.0

Válka na Ukrajině hýbe celým světem. I když zaskočila spoustu lidí, někdo tento konflikt patrně předvídal. Baba Vanga hovořila o vzestupu Vladimira Putina a dnešních událostech již před svou smrtí v roce 1996.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 03. 2022 11:00

Baba Vanga, vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrova-Guštertova, byla slepá bulharská věštkyně a mystička. O svůj zrak měla přijít během silné bouře již v raném dětství. A právě tato bouře v ní prý probudila schopnost předpovídat budoucnost. Zda tomu tak skutečně bylo, není jisté, neboť její život je opředen mnoha mýty.

Neomezený vládce Vladimir Putin

Baba Vanga předpovídala Rusku slávu poprvé v roce 1979, kdy ji navštívil spisovatel Valentin Sidorov. Dokonce uvedla jméno Vladimir. Věštbu doplnila tvrzením, že ač bude mít konflikt řadu obětí, Vladimir se stane vítězem a prakticky neomezeným vládcem světa. To ale nebyl jediný případ, kdy Vanga této zemi věštila úspěch.

Podruhé hovořila o Rusku těsně před svou smrtí v roce 1996. Údajně se postupem času stane jedinou světovou supervelmocí. V roce 1989 zase měla pronést následující věštbu: „Hrůza, hrůza! Američtí bratři padnou poté, co na ně zaútočí oceloví ptáci. V křoví budou výt vlci a bude tryskat nevinná krev.” Znamená to snad, že by USA v tomto případě prohrálo?

Baba Vanga o budoucnosti Evropy

Vize budoucnosti od Baby Vangy se neomezují pouze na samotnou osobu ruského vůdce, ale rovněž na osud celé Evropy. Ta by se měla proměnit v pustinu, jasnovidka mluvila o tom, že vše roztaje jako sníh. A jen Rusko prý zůstane nedotčené. Nikdo nebude schopen zastavit jeho rozpínavost. Chtěla tím naznačit, že přijdou na řadu i jaderné zbraně?

Co z proroctví Baby Vangy se již vyplnilo...

Údajně měla pronést až 5079 proroctví. Některé z nich se ukázaly být pravdivé. Kupříkladu hromadné útoky kobylek na úrodu, nedostatek pitné vody a ničivá zemětřesení. Totéž platí pro teroristy a tragické 11. září, Brexit a rozpad Sovětského svazu.

Nemýlila se ani v tom, že v Černobylu dojde k jaderné katastrofě. Předpověděla i smrt princezny Diany. Podle odborníků mají její věštby vysokou úspěšnost - až 85 %. Jak to tedy dopadne s válkou na Ukrajině? Máme věřit Vanze?

Zdroje informací: 

Wikimedia.org: Baba Vanga 

Livemint.com: ‘Vladimir Putin...Lord of World,’ Blind mystic Baba Vanga who predicted 9/11 says 

Indiatvnews.com: Blind psychic Baba Vanga’s prediction on who will win Russia-Ukraine War goes viral 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články