3 znamení zvěrokruhu, která jsou obzvlášť netrpělivá. Patříte mezi ně?

3 znamení zvěrokruhu, která jsou obzvlášť netrpělivá. Patříte mezi ně?
Zdroj: Freepik

Trpělivost růže přináší. Toto rčení zná určitě každý. Někdo nemá problém nechat věci volně plynout, zatímco pro jiné je to naprosto nepřijatelné. Čekání je pro ně téměř cizí slovo a trpělivost absolutně postrádají.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 04. 05. 2021 16:00

Astrologové tvrdí, že povahové vlastnosti každého z nás závisejí na znamení zvěrokruhu. Zjistěte v našem horoskopu, zda to vaše patří mezi extrémně netrpělivá.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Neexistuje snad žádné znamení zvěrokruhu, které by více postrádalo trpělivost než Beran. Toto znamení má ve skutečnosti tak málo trpělivosti, že kvůli sebemenšímu problému okamžitě startuje téměř ke stropu. Zrozenci Berana jsou velmi vášniví, impulzivní a také hádaví. Nelíbí se jim vysvětlování, jak se věci dělají, proto se spoléhají nejvíc sami na sebe.

Diskuze, nebo dokonce učení jsou věci, s nimiž Beran naráží na nepřekonatelnou bariéru. Absolutně mu chybí trpělivost se s tím vypořádat. Můžete si být také jisti, že konfrontace – bez ohledu na to, jak dobře je míněna – se zvrhne v jedno velké drama.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je ambiciózní a velmi šťastné znamení zvěrokruhu. Miluje realizovat nové nápady a plánovat s přáteli ty nejšílenější věci. Je však velmi nestálý.

Pokud něco nejde přesně podle plánu, je třeba najít alternativu a to hodně rychle, i když výsledek nebude zcela zaručen. Ale Střelci jsou až příliš netrpěliví na to, aby nechali věci plynout. Pokud to nejde dostatečně rychle, často to předčasně vzdají.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Zrozenci Vah mají nekonečnou energii a často nevědí, co si s ní počít. Jejich netrpělivost se projevuje tak, že mají potřebu neustále bavit lidi kolem sebe. Jejich nutkání být aktivní za každou cenu ale může jejich okolí znervózňovat.

Akčnost Vah přináší spoustu dobrodružství, ale pozor, okolí byste svou aktivitou mohli spíš unavit. Aby si Váhy život opravdu užily, měly by se více spřátelit s trpělivostí.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články