3 znamení zvěrokruhu, kterým v průběhu pandemie vůbec nechybějí večírky

3 znamení zvěrokruhu, kterým v průběhu pandemie vůbec nechybějí večírky
Zdroj: Freepik

Je pro vás současná situace kolem pandemie koronaviru už příliš dlouhá a chybí vám večírky? Nebo jste naopak člověk, který i v běžném režimu tráví večery spíše doma u televize maximálně se skleničkou vína v ruce?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 05. 2021 07:00

Od loňského března čelíme absolutně jiným pořádkům, než na které jsme byli zvyklí. Dá se říct, že neexistuje oblast života, na kterou by pandemie koronaviru neměla vliv. Víte, která znamení zvěrokruhu našla během posledního roku klid a vrátit se do baru už neplánují?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři mívají období, kdy jsou králové večírků, ale v pandemii většina z nich našla zalíbení v trávení času doma. O barech a diskotékách už nesní. Naopak. Vodnářům přály během pandemie hvězdy v tom, aby rozjeli své vlastní projekty a podnikání.

Ti, kteří to udělali, budou ze současné situace odcházet jako vítězové! Ony to tyhle dušičky tak mají. Někdy paří a někdy se před světem schovávají. Umějí být extrovertní, ale uvnitř touží po klidu, domově a stabilitě. 

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny nebývají královnami večírků a ani v pandemii se jejich touha nijak nezměnila. Raději si otevřou kvalitní víno doma na terase, pustí si dobrý film nebo si povídají o tématech, která jsou pro ně zajímavá. Nerady tráví čas nad zbytečnostmi, drby a bezcílné tlachání je nudí.

Nepojedou s vámi na dovolenou jen proto, že je pozvete, stejně jako na výzvu "Někdy se stav!" nikdy aktivně nezareagují. Nečekejte je za dveřmi, neobjeví se tam. Až pandemie skončí, najdete je znovu u nich doma, jak tráví páteční večer přesně podle svých představ.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy během pandemie dospěly do fáze, kdy si skleničku nejraději dají s rodinou nebo přáteli. Jejich večírkové období skončilo loni v březnu a vrátit se do barů neplánují. Naopak se usadily a získaly potřebnou myšlenku na založení rodiny a zázemí.

Mnohem více jim momentálně chybějí přátelé, které neměly možnost vidět, a dobré jídlo v restauraci. Párty až do rána je nelákají a budou dál pokračovat ve zvelebování svého domova. Naopak spoléhají na to, že to, co během pandemie našly, vydrží už napořád.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články