Co nás čeká v březnu, měsíci dřevěného králíka? Na dveře klepe láska a nové začátky, bezpečí objevíte v ložnici

Čínský horoskop: Co nás čeká v březnu, měsíci dřevěného králíka? Na dveře klepe láska a nové začátky
Zdroj: Freepik

V březnu klepe láska na dveře a má spousty podob. Dovolte jí, aby se mohla dotknout vašeho srdce a zrychlila vám tep. Vlila vám novou, svěží energii do žil a omladila vás. Díky tomu budete mít čerstvý pohled na svět a budete vědět, jak chcete tento rok a vůbec zbytek života prožít. Znovu se vynoří ztracené sny, které si budete chtít plnit.

Liběna Kubalíková
Liběna Kubalíková 01. 03. 2023 12:00

Ať už se jedná o pracovní projekty, vzdělávání nebo o změnu v rodinném fungování, březen je měsícem nových začátků a záleží jen na vás, zda budete stát v proudu života anebo na jeho vlnu odvážně naskočíte a necháte se vést. Nezapomeňte, že tento rok máme dobrý vítr v plachtách.

Duše a zdraví

Hlavním úkolem března je udržet si radost ze života a neupadnout do chmur. Rozpumpovat krev v žilách. Pokud vám to pomůže, tak se klidně “zdravě” naštvěte. Řekněte NE a DOST všemu, co vás obírá o energii a dobrou náladu. Jděte si zaběhat, vyrazte na koncert, do divadla. Tancujte a zpívejte si u vaření. Díky tomu bude každý pokrm nasycen láskou a vy tak obohatíte své tělo. Když je kuchař dobře naladěn, získává z toho celá rodina.

Pokud by vás přepadl splín, smutek nebo naopak panická ataka z velkého přílivu štěstí, sedněte si na lavičku v parku, dýchejte zhluboka a pozorujte první posly jara - sněženky, bledule a krokusy. Kupujte si pravidelně květiny domů do vázy a kochejte se jejich krásou a vůní.

Práce a finance

Na začátku měsíce můžeme mít pocit určité netrpělivosti. Už chceme zahlédnout alespoň klíček z toho semínka, které jsme v pracovní oblasti v únoru zaseli. Někdy stačí jen změnit úhel pohledu a bude viděno. Pokud je vaším hnacím motorem poslání, opravdový a srdečný zájem, tak se vám otevřou dveře s neuvěřitelnými příležitostmi. Můžete mít pocit, že stojíte na prahu brány a hledíte do ráje. Jestli se odvážíte do něj vkročit, je zcela na vás. Pamatujte, že štěstí přeje odvážným.

Finance budou proudit přesně tak, jak budeme otevřeni životu. Mějte na paměti, že peníze jsou oběživo a to má obíhat. Vydávejte je se stejnou radostí, jako je přijímáte. Prostě je nekřečkujte, ale pusťte chlup.

Partnerské vztahy

Březen je ideální období pro úklid ložnice, zakoupení nového jarního povlečení a převlečení se z teplého nedobytného zimního pyžama do svůdných nočních košilek. Je na čase vyměnit vánoční éterické oleje za aromata, která v nás vyvolají pocit “zažehnutých lýtek” a oživí vzpomínky na vůni dálek i letních dovolených. Je to období intimity, letmých doteků, lásky a objevování vyřčených nebo tajných romantických a milostných přání.

S partnerem sdílejte své potřeby. Pokud máte pocit, že se neumíte vyjádřit, drhne vám komunikace, zkuste třeba párové terapeuty. Důležité je mít srdce stále otevřené, neurážet se a nevytvářet si domněnky. Jak v březnu zasejete, tak nejen letos sklidíte.

Domov

Ložnice není jen místem, kam se chodí padnout do mdlob po pracovním dni. Je to prostor pro spočinutí, smíření, rozdmýchání partnerské lásky, sebelásky a objevování potřeb vlastního těla aneb “co bys chtělo, moje tělo”. Je to bezpečné místo, kde se můžete vyplakat do polštáře, dovolit si snít a mít rád sám sebe bez příkras make-upu, push-up oblečení a blyštivých doplňků.

Přeji vám výživný březen!

Pohled na březen 2023 připravila skrze intuitivní vnímání a feng shui životní a bytová poradkyně Liběna Kubalíková, která je autorkou blogu Být v pohodě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články