Velký horoskop štěstí na březen 2023: Panny by měly být ve střehu, Váhy zažijí štěstí v posteli

Horoskop štěstí na březen 2023: Panny by měly být ve střehu, Váhy zažijí štěstí v posteli
Zdroj: Freepik

Speciální horoskop štěstí pro březen 2023 je tady! Každé znamení zvěrokruhu čeká tento měsíc něco jiného. Někoho úspěch v lásce, dalšího šťastné dny v kariéře. Co hvězdy přichystaly právě pro vás?

Jana Matušková
Jana Matušková 27. 02. 2023 05:29

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Impulzivní povaha Berana se v březnu 2023 šťastně projeví při hospodaření s penězi. Získáte šanci na další zvýšení životní situace, ale také vás budou svědit prsty, že byste náhle nabyté finance utratili za něco, co už dlouho chcete. Budete mít šťastnou ruku při výběru.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zrozenci ve znamení Býka zahrnou štěstím své nejbližší. Dokážou být totiž velmi velkorysí. Rádi potěší svoji rodinu i přátele hezkým dárkem a sami sebe také neošidí. Slastné pocity při pohledu na zářícího partnera pro ně budou k nezaplacení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci zažijí v březnu 2023 intenzivní pocity rodinného štěstí. Především pak ti, kteří se těší z potomků. Na dětech vám totiž velmi záleží, budete obzvláště starostliví a vnímaví. Jen by vaše ratolesti někdy potřebovaly pevnější ruku, která by je vedla k větší snaživosti a pracovitosti.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Rak čeká šťastné pracovní období. Ke kariéře přistupují velkorysým způsobem, k úkolům se staví odvážně a plni sebedůvěry. Obdrží za to od ostatních úctu a pozornost, kterou si zaslouží, protože budou talentovanými organizátory, kteří umí nést zodpovědnost.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, kteří touží po rodinné stabilitě, prožijí šťastný měsíc. V březnu 2023 pro ně bude rodina vším, z opačné strany se jim dostane silný signál vzájemné soudržnosti. K pocitu štěstí přispějí i společně strávené večery, během kterých se dozví řadu nových věcí a hodně se společně zasmějí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Milé Panny, vám štěstěna v březnu 2023 nenastaví zrovna vlídnou tvář. Při jednání s nadřízenými buďte raději ve střehu, pozor si dávejte na drobné úrazy a neplánujte žádné větší finanční aktivity. Smůla se vám bude lepit na paty i při pracovních cestách, pokud vás nějaké čekají.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozence ve znamení Vah čekají velmi intenzivní pocity štěstí při milování s partnerem. V srdci budete mít skutečnou intimitu a vášeň, váš sexuální apetitu bude bezkonkurenční a pohled na rozzářené oči vašeho protějšku bude velmi elektrizující. Pozor si naopak dávejte na úrazy mimo domov.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Drazí Štíři, po studeném začátku roku se cítíte krapet bez energie, vaše vnitřní baterky by potřebovaly nabíječku jako sůl. Jediné místo, kde se budete cítit opravdu šťastní, bude teplé křeslo v rodinném kruhu. S vašimi nejbližšími najdete nová společná témata k hovoru a pocítíte příval pohody.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Lidé narození v ohnivém znamení Střelce toužebně očekávají jaro, protože dlouhá zima jim už pěkně pije krev. Jediné pocity štěstí, které v březnu 2023 prožijete, budou spojeny s jídlem. Vytáhněte proto váš protějšek někam do dobré restaurace, protože společně strávený čas prospěje i jemu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Lidé narození ve znamení Kozoroha potřebují v povolání určitou svobodu rozhodování, bez ní by nedokázali naplno využít svůj potenciál. V březnu 2023 se vám výše uvedeného dostane měrou vrchovatou, což ve vás vyvolá intenzivní pocit štěstí. Budete vynikat, což vám přinese i finanční odměnu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zrozenci ve znamení Vodnáře neměli na nějaké pocity štěstí ani pomyšlení, protože začátek roku pro ně byl velmi hektický a pro samé úkoly na sebe vůbec neměli čas. To se však už brzy změní a hodně se o to postará jejich protějšek. Dar, a nemusí být ani hmotný, vás udělá skutečně šťastnými.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Lidé ve znamení Ryb by se v březnu měli mít na pozoru, a to především v zaměstnání. Mezi jejich kvality sice patří pečlivé plánování, ale právě v příštích týdnech mohou paradoxně jednu věc podcenit. Důsledky chybného rozhodnutí by pak nesly hodně dlouho a šťastní by z toho rozhodně nebyli.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články