Co o vás prozradí tvar nehtů: Jeden naznačuje extrémně spolehlivého člověka

Co o vás prozradí tvar nehtů: Jeden naznačuje extrémně spolehlivého člověka
Zdroj: Freepik
Krátké nehty jsou typické pro rodinné typy a spolehlivé osoby.Hranaté nehty nosí osoby, které mají velké ambice a dokážou dobře prosazovat svůj názor, i když je odlišný od ostatních.Čtvercové oválné nehty nosí ženy, které příliš neexperimentují. Jsou ale elegantní.Oválné nehty nosí pečlivé osobnosti, které jsou rády středem pozornosti.+ 1 fotka+ 2 fotky

Můžeme se zabývat tím, co o nás říká barva očí nebo barva laku na nehty. Cosi o nás ale vypovídá i samotný tvar nehtů a jejich délka. O co přesně se jedná?

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 09. 04. 2021 13:30

Na vzhledu nehtů se podepisuje nejen móda, ale také zvyky jejich nositele a jeho charakter. Někdo dává přednost kratším, praktičtějším nehtům, zatímco jiný raději volí krásu.

Hranaté nehty

Čtvercové hranaté nehty nosí osoby, které mají velké ambice a dokážou dobře prosazovat svůj názor, i když je odlišný od ostatních. Hranaté nehty si tvarují ženy se silnou osobností, odvahou a vůdčími schopnostmi. Nehty jim dodají jiskru. Kromě toho na těchto lidech bývá oceňována příjemná osobnost. Krátké nehty mívají rodinné typy a spolehlivé osoby.

Čtvercové oválné nehty

Také ženy, které mají čtvercové oválné nehty, jsou přirozeně ambiciózní a dokážou snadno prosadit svůj názor. Sledují trendy, ale příliš s nehty neexperimentují. Mají elegantní a zajímavý styl. Lidé se čtvercovými nehty bývají velmi otevření. Někdy mohou být vnímáni jako hádaví, což je způsobeno jejich schopností logicky myslet a diskutovat.

Mandlový tvar nehtu

Mandlový tvar nehtu je velmi ženský. Tyto osobnosti sledují nejnovější trendy a také se jimi řídí. Rády experimentují. Patří mezi přátelské a čestné osoby. Jsou upřímné, loajální a je na ně spolehnutí. Ženám s tímto tvarem nehtů není cizí zdvořilost, lidé s nimi rádi tráví čas pro jejich přímost. Zároveň dokážou zajistit, aby se s nimi druzí cítili dobře.

Oválné nehty

Ženy s oválnými nehty jsou typické svou pečlivostí. V jejich světě má vše své pevné místo. Provází je éteričnost a často jsou středem pozornosti. Na nehtech většinou nosí neutrální barvy a jednoduché vzory.

Zaoblený tvar nehtů

Zaoblený tvar nehtu nosí ženy, které vyznávají klasiku a tradice. Mají rády, když jsou věci na svých místech, a mají zcela jasnou představu o svém životě. Často se jedná o romantické typy, které mají velkou představivost. Někdy jsou možná trochu horkokrevné. Ženy se zaobleným tvarem nehtů vyjdou téměř s kýmkoliv.

Jehlové nehty

Prodloužené nehty, které jsou zakončené do špičky, symbolizují divokou osobnost. Jsou to odvážné ženy, které dokážou čelit výzvám. Mají smysl pro estetiku.

Zdroje informací:

Zoomtventertainment.com

Littlethings.com

Tiphero.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články