Horoskop financí: Jak na tom budete s penězi v roce 2021?

Horoskop financí: Jak na tom budete s penězi v roce 2021?
Zdroj: Pixabay
Beran je nejlepší podnikatel, publicista, profesor nebo kaskadér.Býci jsou nejlepší bankéři, manažeři, realitní makléři a hudebníci.Blíženci jsou nejlepšími konzultanty, webovými vývojáři, režiséry a tlumočníky.Raci jsou výborní návrháři, pečovatelé, terapeuti a umělci.+ 8 fotek+ 9 fotek

Vánoční čas pomalu končí a z hlediska koronavirové situace je další osud mnohých z nás nejistý a můžeme se tak jen modlit, aby to naši ekonomiku postihlo co nejméně. Jak na tom budete vy? Budou se vás peníze držet nebo je na čase začít šetřit?

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 12. 2020 07:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vy se začnete v tomto období o finance extrémně zajímat. Bude vám záležet na tom, v jaké bance máte peníze uloženy a jakým úrokem se vám zhodnocují. Díky velkému finančnímu povědomí byste se mohli dočkat i příjemného dostatku a blahobytu. Ve které práci se vám bude dařit, se dozvíte v galerii!

Býk (21. 4. – 21. 5)

Na jaře i v létě se vám bude dařit dobře. "Pokud tedy uvažujete o koupi automobilu nebo nemovitosti, rozhodně s tím nečekejte. Právě vám nyní hvězdy přejí finanční nárůst, který v nejbližších týdnech pocítíte. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Vás se peníze nebudou v tomto období vůbec držet. Přestože se snažíte šetřit, finance od vás utíkají, jako by měly nožičky. Domácí spotřebiče se vám rozbíjí, valí se na vás další a další nečekané výdaje a vy se topíte v účtech. Takové období se prostě musí přečkat. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Vy nemáte s penězi problém celoživotně. Umíte šetřit, a tak máte vytvořenou dost velkou finanční stabilitu. Tento rok si dopřejete všeho, co si jen usmyslíte, a odbývat se nebudete vůbec v ničem. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

O peníze si nemusíte dělat starosti, přijdou k vám samy. Nezaměřujte se nijak zvlášť na šetření nebo výhodné bankovní nabídky. Uvidíte, že ta vhodná nabídka se nakonec objeví sama a v tu nejsprávnější dobu. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Dařit se vám nebude jen v oblasti financí, ale i váš profesní život se pozvedne. Čeká na vás opravdu šťastné období, tak si ho užijte a ničeho se nebojte. Hvězdy stojí při vás. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pokud si o letní dovolené děláte barvité představy, hned na to zapomeňte. "Tento rok k vám finance prostě ne a ne přijít a vy to budete muset vydržet chvíli v šetřícím režimu. Každé špatné období ovšem končí, a tak se nebojte, že budete krizi pociťovat dlouho. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Štír (24. 10. – 22.11.)

Finance tento rok vůbec neřešte. Vydávejte je se stejnou lehkostí, s jakou je přijímáte. Bude se vám opravdu nadstandardně dařit a vy si tak splníte i ta nejtajnější přání. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Situace kolem financí nebude zdaleka tak růžová, jako tomu bylo v minulých letech. Budete se muset hodit do spořivého režimu a na chvíli si odepřít luxusní dovolené a drahé večeře. Nečekají váš žádné finanční katastrofy, ale na rozhazování prostě nebude. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše finanční situace se na začátku léta zlepší a vy pocítíte jistou úlevu a nezávislost. Je dost možné, že se k vám dostanou i finančně zajímavé nabídky a váš život nabere úplně jiný směr. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Peníze vám chybět nebudou, ovšem nebude jich ani na rozdávání. Letos to na žádné drahé dovolené a koupi nového auta hvězdy nevidí. Nebojte se ale, že byste se dostali do nějakých závažných problémů. Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vám se bude po finanční stránce dařit dobře. Pokud máte nějaké dluhy, určitě se vám povede je alespoň z velké části splatit. Dočkat byste se mohli i zajímavé dovolené. Ve které práci se vám bude dařit? Ve které práci se vám bude dařit se dozvíte v galerii!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články